Homepage  / Articole

Charlize Theron spune „nu” operațiilor estetice

Charlize Theron spune „nu” operațiilor estetice

de Redactia Tvmania

Charlize Theron (36 de ani) nu are nevoie de o oglindă magică (actrița americană originară din Africa de Sud e regina cea rea în „Albă ca Zăpada şi războinicul vânător”) care să îi spună că va rămâne veșnic tânără. Ea știe că îmbătrânește, dar cu toate astea, e mândră că o face cu eleganță.

„Dintr-o dată, am o relație diferită cu mine însămi. Fața ți se schimbă, lucrurile se schimbă, cam asta se întâmplă. Sunt zile când mă uit în oglindă și îmi dau seama că am nevoie de o cremă”, a spus actrița, pentru revista „Interview”.

„E greu să lucrezi în industria filmului, pentru că se pune foarte mult accent pe cum arăți”, a explicat Charlize Theron.

Actrița a mărturist că nu este (încă) adepta operațiilor estetice și nu crede că va apela prea curând la ajutorului bisturiului. „Am doar 30 și ceva de ani. Poate că voi gândi diferit la 60”, a spus actrița.

Charlize Theron i-a mulțumit mamei ei pentru modul realist în care gândește astăzi. Actrița a spus că a învățat din copilărie că succesul nu are nimic de a face cu frumusețea. “M-a încurajat mereu să fiu propriul meu om, iar asta înseamnă independenţă şi încredere în sine”, a spus Theron despre mama ei.

Frumoasa actriţă sud-africană a devenit la rândul ei mamă acum două luni, când a adoptat un băiețel, pe nume Jackson.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton