Homepage  / Știri

Charlize Theron susține căsătoriile gay

Charlize Theron susține căsătoriile gay

de Redactia Tvmania

Charlize Theron a declarat că o relație de lungă durată, și nu o căsătorie, este prioritatea ei, relatează People.com.

Cu toate acestea, văzând importanța pe care această instituție o are pentru alte persoane, câștigătoarea premiului Oscar (pentru filmul „Monster”- 2003) a devenit un adevărat susținător al căsătoriei între persoane de același sex.

„Ceea ce îmi doresc este o relație de lungă durată și am avut parte de așa ceva”, a povestit actrița în vârstă de 35 de ani într-un interviu dat de CNN. „Acesta este tipul de legătură de care am nevoie. Ceremonia ca atare nu este ceva foarte important pentru mine, dar văd cât de importantă este pentru alte persoane”, a spus Charlize Theron.

„Este un drept divin și, atunci când guvernul îți spune pe cine putem iubi și care este tipul corect de iubire, eu am o problemă cu asta”, a explicat Theron. „Am o problemă cu faptul că guvernul nostru nu a fost destul de ferm pe pozitie ca să aducă în legalitate căsătoriile între persoane de același sex”, a completat actrița.

Întrebată dacă se vede măritându-se, actrița de origine sud-africană a răspuns că nu. „Eu tratez relațiile precum căsătoriile, chiar așa fac”. Măritișul, a spus Charlize, nu a fost niciodată ceva important în viața ei.

Charlize s-a despărțit anul trecut de iubitul ei Stuart Townsend, alături de care a petrecut aproape zece ani din viață.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton