Homepage  / Articole

Chayanne huiduit în Argentina

Chayanne huiduit în Argentina

de Redactia Tvmania

Chayanne, cântăreţul de origine portoricană, cunoscut pentru hiturile “Salome”, “Torero”  şi “Y tu te vas” a susţinut, acum câteva zile, un concert în Buenos Aires în faţa a peste 15 mii de persoane. Majoritatea publicului l-a răsplatit cu aplauze pe artist, însă unii dintre spectatori au râs pe seama prestaţiei lui.

.

Chayanne a ştiut să faţă criticilor şi ulterior a revenit cu un mesaj pe contul lui de Twitter. El a spus că nu s-a simţit foarte bine înainte de concert şi că oboseala acumulată şi-a spus cuvântul.

“Nimeni nu trebuie să ştie când un cântăreţ, un sportiv, un dansator sau un avocat se simte rău. Trebuie să ducă la bun sfârşit ce are de făcut. Deja am câteva luni de când merg dintr-o ţară în alta şi chiar dacă am grijă să fiu în perfectă stare, uneori organismul îmi joacă feste şi chiar dacă în acel moment îmi dau tot sufletul pentru show tot nu iese bine”, a spus Chayanne, citat de peopleenespanol.com. “Artiştii… suntem şi noi oameni”, a concluzionat el.

“Un cântăreţ are mai multe responsabilităţi decât vă imaginaţi voi, iar un turneu nu este aşa uşor precum pare”, a adaugat el, încercând în continuare să se disculpe.

Dacă în timpul concertului din Buenos Aires, Chayanne nu a fost în perfectă stare şi nu a putut susţine un show fără cusur, în Mexic lucrurile au stat altfel. Astfel, la începutul lunii octombrie, când a cântat în Monterrey, Chayanne a ţinut un moment de reculegere pentru actriţa Romina Yan, alături de care a jucat în 2001 în telenovela “Provócame”.

Anul acesta, în februarie, Chayanne şi-a lansat cel de-al 21-lea album din carieră, intitulat “No Hay Imposibles”. Primele trei extrase single de pe acest material au fost „Me Enamoré De Ti”, Tu Boca” şi „No Hay Imposibles”. Cântăreţul în vârstă de 42 de ani este căsătorit cu o avocată şi are doi copii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton