Finalul de an l-a prins pe Chef Adrian Hădean alături de familie și cei dragi. De Crăciun, Adi a ales să se relaxeze, așa că pregătirea preparatelor tradiționale nu a mai fost sarcina lui.
Finalul de an l-a prins pe Chef Adrian Hădean alături de familie și cei dragi. De Crăciun, Adi a ales să se relaxeze, așa că pregătirea preparatelor tradiționale nu a mai fost sarcina lui.
„Sărbătorile de iarnă mi-au adus un dar neprețuit: prilej de tihnă și multe clipe minunate alături de soția mea și de fiul nostru. Am petrecut acasă, înconjurat de cei dragi. Momente mult așteptate, după un sezon destul de încărcat”, a declarat Chef Adrian Hădean.
“Nu am neglijat nici mişcarea în aer liber: am alergat aproape zilnic, am călărit prin pădure, am făcut plimbări lungi între mese”, a mai adăugat acesta.
Dacă pentru masa de Crăciun nu a gătit nimic, pentru petrecerea de Anul Nou nu s-a putut abține și a gătit pork belly, ciorbă de burtă după rețeta soției sale și o rețetă revizuită a celebrelor ouă umplute.