Mai multe orașe, mai multe meniuri, pentru că renumitul bucătar vrea să se joace cu cât mai multe ingrediente. „Startul îl voi da miercurea aceasta, pe 27 ianuarie, când voi găti ceva cu totul și cu totul special, la un cunoscut restaurant din București. Apoi, pe 29 ianuarie voi merge la Timișoara, iar pe 19 martie la Constanța. La malul mării, de exemplu, voi pregăti un meniu bazat pe pește și fructe de mare. Îmi doresc să ajung până la vară în cele mai importante orașe ale țării și să-i răsfăț pe localnici cu meniuri pe care să le țină minte toată viața. Aceste evenimente vor avea loc sub numele de Chef’s Table, un concept semnat de mine, care sper să devină tradiție”, mai spune acesta. Meniul fiecărei seri va fi format din 5 feluri, dintre care un desert, și îi va plimba pe cei care îl vor gusta prin toate combinațiile rare ale gastronimiei. Materia primă va fi variată și de prin toate locurile lumii, de la scoici din Marea Neagră, homar din Norvegia, vită din America sau pui livrați la prima oră din Franța. Pe lângă acestea, în farfurii se vor regăsi diverse garnituri, iar clienții îl vor putea întreba pe Chef Scărlătescu personal care e povestea meniului din fața lor.
Chef Scărlătescu va lua o pauză doar pe durata filmărilor pentru noul show de la Antena 1, „Game of Chefs”, care va debuta în această primăvară.