Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Chef Florin Dumitrescu și soția sa, escapadă de lux la Paris. Incredibil cât i-a costat cina luată în „Orașul Luminilor”

Chef Florin Dumitrescu și soția sa, escapadă de lux la Paris. Incredibil cât i-a costat cina luată în „Orașul Luminilor”
24

de Andra Stana,

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, el poate fi urmărit acum în emisiunea „Chefi la cuțite”. În ceea ce privește viața privată, Florin este căsătorit de 8 ani cu  Cristina Sima, alături de care are doi copii. Recent, juratul de la Antena 1 i-a făcut soţiei sale o surpriză de ziua ei şi a dus-o la Paris.

Cristina Sima, soția lui Florin Dumitrescu, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 31 octombrie. Anul acesta, vedeta Antena 1 i-a dăruit jumătății sale o nouă vizită în oraşul îndrăgostiţilor.

E a mea. O plimb prin lume. Fie Poiana Campina, fie Paris, iubirea e la fel! Te iubesc, draga mea! La multi ani @cristinasimadumitrescu”, a scris Chef Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram.

„La muuuulți ani! Să îți fie bine și frumos tooooată viata @cristinasimadumitrescu! Să vă fie soare și-n Paris @chefflorindumitrescu”, a fost comentariul adăugat de Gina Pistol, colega lui Chef Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”.

Tot pe Instagram, Chef Dumitrescu a mai postat un mesaj dedicat soției sale, căreia i-a urat „La mulți ani” și pe care a rugat-o să îl ierte pentru că a pierdut bani „în crypto”.

  • La mulți ani, Cristina! Avem 12 aniversări petrecute împreuna, de vis, alături de oameni dragi. De vreo 9 incoace, plini de magie lângă puii noștri.
  • Draga mea soție, îti doresc tot binele din lume, să fii fericită așa cum meriți, să îți fie viața o vară fără sfârșit, iar atunci când îți apare o lacrimă să îți aduci aminte că totuși știi să zâmbești cu tot sufletul.
  • Te iubesc mult și te rog să mă ierți că am pierdut bani în crypto, dar știu și am încredere că mă vei ajuta să îi recuperăm din altele. Draga mea, te iubesc mult. La mulți ani! P. S. Vrei să fii soția mea? @cristinasimadumitrescu#lamultiani#zeldamylove”, este mesajul integral postat de Chef Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, cină de lux la restaurantul lui Alain Ducasse din Paris

În timpul vacanței din Paris, Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, au luat cina la restaurantul celebrului maestru bucătar francez Alain Ducasse. Vedeta de la „Chefi la cuțite” a plătit, la final, o notă de plată în valoare de peste 1.000 de euro.

Întrebată dacă un astfel de restaurant de lux ar avea succes și în București, soția lui Florin Dumitrescu a recunoscut că nu ar fi posibil. Concluzia celor doi după experiența la Le Meurice Alain Ducasse este că, pentru români, o astfel de experiență culinară ar fi „prea pretențioasă pentru unii”.

Chef Florin Dumitrescu și soția sa, escapadă de lux la Paris. Incredibil cât i-a costat cina luată în „Orașul Luminilor”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton