Homepage  / Știri

Chef Foa revine la TV, în seria „Cea mai bună cină de Crăciun” de la TLC

Chef Foa revine la TV, în seria „Cea mai bună cină de Crăciun” de la TLC

de Redactia Tvmania

Postul TLC va lansa miercuri, pe 30 noiembrie, o nouă emisiune culinară, a cărei temă va fi cina de Crăciun. Seria formată din patru episoade a fost filmată integral de TLC în România și va putea fi urmărită în fiecare miercuri, de la ora 21.00, pe TLC , dar și integral, pe 24 decembrie, de la ora 20.00, pe Discovery Channel.

vizual_cea-mai-buna-cina-de-craciun

Ți-a venit rândul să pregătești cina de Crăciun anul acesta? Nu intra în panică! Chef-ii tăi preferați îți vin în ajutor pentru a-ți uimi familia şi prietenii cu o masă cum n-au mai văzut.

Cea mai bună cină de Crăciun”, un program culinar în patru părţi, va fi găzduit de chef-i din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia, care te vor învăţa să diversifici meniurile speciale pentru sărbătorile de iarnă.

Fiecare episod de 30 de minute prezintă una dintre cele patru gazde – chef Foa din România, chef Ivan Manchev din Bulgaria, chef Andras Jokuti din Ungaria şi chef Nenad Gladic din Serbia – preparând pas cu pas câte două reţete tradiţionale, urmând ca apoi să prezinte încă un fel de mâncare gata pregătit.

Filmată integral în România la începutul lunii noiembrie, emisiunea prezintă rețete specifice fiecărei ţări în parte.

“Ideea programului reflectă prezența TLC în regiune. Există programe pe teme culinare locale sau  internaţionale, însă nu şi regionale. Ştim ce se întâmplă în bucătăria noastră, ştim ce se întâmplă în bucătăriile chef-ilor deveniţi vedete internaţionale, dar nu ştim ce gătesc vecinii noştri. Şi cred că e fascinant să descoperim asemănările şi diferenţele dintre bucătăriile din regiunea noastră. Crăciunul reprezintă un moment excelent pentru o discuţie despre bucatele tradiţionale din România, Ungaria, Bulgaria şi Serbia. E o idee simplă şi tihnită, care se potriveşte de minune cu programul TLC din perioada sărbătorilor de iarnă,” a declarat Ada Roseti, Director de Programe, Discovery Europa Centrală şi de Est.

Unul câte unul, cei patru chef-i din Ungaria, România, Bulgaria şi Serbia vor păși sub lumina reflectoarelor, folosindu-şi ustensilele, imaginaţia şi câteva reţete locale pentru a găti două, trei feluri de mâncare apetisante pentru Crăciun, în timp ce ceilalţi trei urmăresc, comentează şi, în cele din urmă, gustă din produsele finale.

Seria „Cea mai bună cină de Crăciun” va fi difuzată pe TLC în fiecare miercuri, de la ora 21.00, începând din 30 noiembrie, apoi în reluare, în varianta integrală, pe Discovery Channel, pe 24 decembrie, de la ora 20.00.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Chef Foa a vizitat una dintre cele șapte noi minuni naturale ale lumii | FOTO

Ce ascunde în frigider chef FOA de la ”MasterChef”

Chef FOA de la „MasterChef”, pasionat de motociclism

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton