„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunţat Dani ieri dimineaţă la Antena 1.
Carismaticul chef a ales pentru prima zi o reţetă de sezon, un capuccino cu hribi, pe care i-a adus personal din Maramureş.
„Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”, a povestit Nicolai Tand, iar Dani a simţit nevoia să intervină imediat: „Ne cerem scuze, translatorul nu reuşeşte să ţină pasul!, făcând referire la accentul maramureşean al lui Nicolai. Florin Ristei a fost cel care i s-a alăturat rapid lui chef Nicolai, pentru a degusta încă din timpul preparării din delicioasele bucate: „Abia aştept ziua în care se va transmite mirosul la televizor!”, a fost concluzia acestuia.
Chef Nicolai i-a cucerit pe matinali cu savurosul preparat, despre care a mai spus:
„Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!”, spre bucuria lui Răzvan, care a completat imediat: „Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână. Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!”.
Pe chef Nicolai telespectatorii îl vor putea urmări în calitate de invitat special, două zile pe săptămână, la Neatza cu Răzvan şi Dani, matinal difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00, la Antena 1.