:quality(75)/https://www.tvmania.ro/nextgen-attach_to_post/preview/id--167640)
”Am avut ocazia să mânânc în Koh Samui un preparat cu totul și cu totul fabulos, cu vită Wagyu, o vită de origine japoneză considerată a fi una dintre cele mai scumpe din lume, alături de un sos de curry senzațional. Nu m-am putut abține și am intrat în bucătăria restaurantului cu pricina, unde l-am cunoscut pe chef, Raden Kaew-U-Don. De la el am învățat chiar atunci să prepar sosul respectiv. A fost foarte pietenos și bucuros să îmi arate cum îl prepară, apoi am stat de vorbă și am făcut schimb de povești culinare, ca între bucătari. Sunt fericit ori de câte ori pot să-mi îmbogățesc cunoștințele”, povestește Cătălin Scărlătescu.
Cucerit de preparatele asiatice, cheful de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-a delectat cu multe alte preparate locale, de la celebra supă Ton Yum, la farfurii delicioase cu pește, fructe de mare sau vită.
Newsletter zilnic TVMania!
Tot ce merită să știi despre TV, vedete și streaming direct în inboxul tău.