Mâncarea înseamnă amintire și pe asta a mizat o concurentă la „Chefi la cuțite”.
Mâncarea înseamnă amintire și pe asta a mizat o concurentă la „Chefi la cuțite”.
O simpatică doamnă sosită de la malul mării, de origine tătărească, vine în show-ul de la Antena 1 pentru a le arăta tuturor că mâncarea tradițională poate cuceri chefi, iar generația tânără nu trebuie să se rupă de origini. Un plating tipic tătăresc, cu vinete umplute, îi va trezi lui chef Scărlătescu numeroase amintiri, astfel că, impresionat de aromele puternice și atât de familiare, acesta le va povesti tuturor că cele mai frumoase amintiri din copilărie le are de la malul mării: „Știți cât am iubit eu o tătăroaică? Mult de tot! În Techirghiol am copilărit și eu”, povestește acesta, amintindu-și de profesorii care l-au îndrumat, copiii cu care împărțea cele mai simple și delicioase bucate, dar și de vestita tătăroaică din zonă care face și acum cele mai bune baclavale. „E prima oară când îl aud pe Scărlătescu vorbind despre copilăria lui”, adaugă chef Dumitrescu.
Dacă amintirea gustului va fi suficient de puternică și îmbietoare pentru ca chef Scărlătescu să dea un DA și dacă simpatico concurentă va trece mai departe, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, la „Chefi la cuțite”.
Emisiunea se difuzează luni și marți, de la 20.30.