Juratul show-ului culinar MasterChef de la Pro TV vă recomandă să nu vă sfiiți să variați gama de vinuri pentru masa de Crăciun.
„Pentru friptura de porc puteți alege atât vin roșu, cât și alb, iar pentru desert vă recomand un vin dulce. Dacă folosiți la gătirea fripturii vin, aveți grijă să serviți același vin și la masă. Oaspeții vor aprecia efortul și atenția pentru detalii”, a povestit Sorin Bontea.
În ceea ce privește desertul, juratul de la Pro TV vă invită însă să ieșiți din tipare și să optați, în locul tortului sau al cozonacului, pentru un preparat light, nu foarte dulce, pe bază de fructe, care să contrabalanseze felurile grele de mâncare specifice mesei de Sărbători.
Sorin Bontea va reveni, alături de Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, în juriul “MasterChef”, care debutează cu un nou sezon la începutul anului viitor.
Citește și: Florin Dumitrescu: Ponturi pentru o masă de Crăciun reușită