Homepage  / Știri / Televiziune

Chefi fără limite, 12 aprilie 2022. O echipă a ajuns direct în semifinală. Cine a câștigat imunitatea

Chefi fără limite, 12 aprilie 2022. O echipă a ajuns direct în semifinală.  Cine a câștigat imunitatea
11

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi fără limite” a fost difuzată marți seară, 12 aprilie 2022, la Antena 1. În ediția 23 a emisiunii Chefi fără limite, una dintre echipe a ajuns în semifinala show-ului prezentat de Irina Fodor.

Chefi fără limite, 12 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea

În a doua zi din Creta, în al optulea stage din Chefi fără limite, concurenții s-au întrecut pentru a obține imunitatea de echipă. Este vorba de biletul care trimite o echipă direct în semifinala show-ului, scrie a1.ro.

În episodul 23 din 12 aprilie 2022, echipele au luptat pentru imunitatea de echipă. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu și-au ascuțit cuțitele pentru a duce la bun sfârșit încă o etapă care pune o miză importantă: prima echipă care intră în semifinală.

Ziua a început promițător pentru echipele de la „Chefi fără limite” 2022. Toți concurenții au debordat de energie încă de la primele ore ale dimineții. Echipa mov care a câștigat imunitatea individuală. Chef Cătălin Scărlătescu l-a trimis în semifinală pe Istvan.

chefi fara limite 12 aprilie 2022 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Irina Fodor, surprinsă de vizita soțului ei

O seară cu totul specială a fost și pentru Irina Fodor. Soțul ei, Răzvan Fodor, i-a făcut o vizită surpriză.  

Ce echipă a câștigat imunitatea și intră direct în semifinala Chefi fără limite

Proba brunchului și antikristo au fost încheiate cu succes de către chefi și concurenți. Avantajele au fost împărțite pe merit și puse în joc în proba de gătit, care are o miză mare: imunitatea de echipă.

Așa se face că echipele au luptat pentru a-și asigura locul în semifinală. Doar una dintre ele a strălucit în fața localnicilor cu un preparat fenomenal.

Echipa mov intră în semifinala Chefi fără limite

În a doua zi a etapei a opta a fost o zi lungă în care toți au tras din greu pentru a avantaje, atuuri bune de folosit în proba de gătit a serii. A fost o luptă încinsă, pe de o parte, de pretențiile temei, un dish cu măsline și, pe de altă parte, de dorința fiecărui chef de a-și vedea echipa în etapa semifinală.

S-au folosit ingrediente de top pentru niște creații culinare ireproșabile.

Acum, totul depinde de gustul localnicilor, care, după cum știm, sunt greu de impresionat.

Jurații au dat verdictul, farfuriile au fost sparte rând pe rând. Echipele au ajuns la egalitate, 7 farfurii echipa verde, 7 farfurii echipa mov. În caz de egalitate între echipe, cel care dă verdictul final este cheful local, mai scrie sursa citată.

“Voi știți ce se întâmplă în această situație? Cheful local va trebui să guste din cele două farfurii”, anunță Irina Fodor.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost în culmea fericirii, dar din cauza presiunii i s-a făcut rău.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton