Homepage  / Știri / Televiziune

„Chefi la cuțite”, 6 iunie 2021. O nouă eliminare din echipa lui Chef Scărlătescu: „Mi-ați umplut sufletul de emoții rare”

„Chefi la cuțite”, 6 iunie 2021. O nouă eliminare din echipa lui Chef Scărlătescu: „Mi-ați umplut sufletul de emoții rare”
5

de Redactia Tvmania

Duminică seară, show-ul „Chefi la cuțite” a mai spus „adio” unuia dintre concurenți. Enzo, pe numele său adevărat Vincenzo Aiello, le-a transmis un mesaj public lui Cătălin Scărlătescu și lui Alex Bădițoaia, după ce a pierdut locul în concurs în favoarea cuțitului de aur al juratului.

Deloc supărat, ci mai degrabă cu un simț pronunțat de fair-play, Enzo a avut un mesaj emoționant pentru echipa emisiunii, scrie spynews.ro.

În ediția de duminică, 6 iunie 2021, Enzo a părăsit competiția „Chefi la cuțite”. Deși nu el, ci Alex Bădițoaia, a primit cel mai mic punctaj de la jurați, Cătălin Scărlătescu a l-a salvat cel din urmă, folosindu-se de o amuletă. Chef Scărlătescu și-a motivat decizia susținând că acesta ar fi mai experimentat decât Vincenzo Aiello.

Printr-un mesaj pe Instagram, Enzo a declarat că-l susține pe Alex Bădițoaia în concurs, sperând să câștige.

enzo a parasit chefi la cutite 6 iunie 2021 – (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

 

Mesajul lui Enzo pentru Chef Scărlătescu și Alex Bădițoaia după eliminarea de la „Chefi la cuțite”

Astfel, imediat după aflarea verdictului, și anume imediat după eliminarea sa din concurs, Enzo a postat un mesaj plin de emoție pe contul său personal de Instagram. În mesaj, Vincenzo Aiello s-a adresat întregii echipe „Chefi la cuțite”, inclusiv lui Alex Bădițoaia și lui Cătălin Scărlătescu.

https://www.tvmania.ro/sezonul-9-chefi-la-cutite-se-apropie-de-sfarsit-cand-are-loc-marea-finala-296417

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton