Homepage  / Știri / Televiziune

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021: Cătălin Scărlătescu a mai pierdut o concurentă: „N-am știut ce să fac”

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021: Cătălin Scărlătescu a mai pierdut o concurentă: „N-am știut ce să fac”

de Redactia Tvmania

Ediția de marți, 1 iunie 2021, i-a adus vești proaste lui Cătălin Scărlătescu, care a pierdut încă o concurentă. Celebrul bucătar a avut parte de o surpriză neplăcută. După ce preparatul ei a obținut cel mai mic punctaj, Nico a fost eliminată din concurs.

Ediția de la „Chefi la cuțite” din 1 iunie a fost plină de provocări neașteptate pentru concurenți, scrie libertatea.ro. În duelul dintre echipe, au avut de pregătit sufleuri.

Florin Dumitrescu și concurenții lui s-au bucurat de victorie. La duelul individual au intrat concurenții lui Sorin Bontea și ai lui Cătălin Scărlătescu.

Nico, din echipa mov, nu a surprins cu preparatul ei. A primit doar șase puncte și a fost eliminată din emisiunea „Chefi la cuțite”.

„Diferența acolo cu siguranță au făcut-o gustul și probabil și tehnica, și inspirația preparatului. N-am știut ce să fac. E clar că am improvizat”, a recunoscut Nicoleta Pop.

Cătălin Scărlătescu a fost surprins și regretă plecarea concurentei din echipa lui.

„Pleacă Nico, un concurent care tot sezonul ăsta a zâmbit. Nu a spus niciodată nu. Nu s-a enervat. A făcut tot timpul ce a trebuit să facă. A ajutat echipa, a împins cât a putut în felul ei, cum a înțeles ea bucătăria. Nu e un bucătar, dar e un concurent de care mă despart cu inima ruptă”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

În ediția din 31 mai, Cătălin Scărlătescu a pierdut-o și pe Andra Mihail din echipa lui.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton