Homepage  / Știri / Televiziune

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut unul dintre concurenți. Cine a fost eliminat

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut unul dintre concurenți. Cine a fost eliminat
12

de Redactia Tvmania

Luni seară, a avut loc al șaselea duel din sezonul 9 al emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Ediția a adus o lovitură grea pentru Chef Sorin Bontea: juratul a pierdut un concurent.

Ediția 35 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 17 mai 2021, a fost una plină de răsturnări de situație, scrie a1.ro.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Dumitrescu și ale lor echipe au primit sarcina de-a găti feluri de mâncare folosind superalimente. Deși misiunea nu a fost simplă, fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun, pentru a evita duelul ce decide ce concurent este eliminat de la „Chefi la cuțite”.

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Sorin Bontea a pierdut unul dintre concurenți. Cine a fost eliminat (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 17 mai 2021 „Chefi la cuțite”

În această ediție, un juriu format din specialiști în sănătate și de personal medical s-a ocupat de degustare. După ce au terminat de analizat gustul, textura și prezentarea, Florin Dumitrescu a marcat o nouă victorie la proba de battle, mai scrie sursa citată.

Apoi, cei trefi chefi au acordat puncte și au decis ce concurent va fi eliminat de la „Chefi la cuțite”. La duel, echipa mov și cea verde au avut sarcina să pregătească cea mai gustoasă tocăniță, într-o singură oră.

Sorin Bontea a rămas fără un concurent din echipa verde

Apoi, pentru a doua oară în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, banda a început să meargă, aducând farfuriile la degustare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat voturi și apoi au revenit în platou, pentru a afla ce concurent a fost eliminat. Toți au fost uimiți când au descoperit că este vorba despre un bucătar cu experiență din echipa verde, condusă de Sorin Bontea.

La final, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” au mai rămas doar Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia. Apoi, verdictul a fost clar: spaniolul a părăsit echipa verde, spre marea surprindere a tuturor.

Colegii lui Francisco au primit cu tristețe vestea eliminării sale, iar Sorin Bontea a declarat, la rândul său:

„Îmi pare rău că pleacă. Era pe dans, era pe cântat, pe voie bună”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton