Homepage  / Televiziune

Răsturnare de situație la „Chefi la cuțite” 2022. Cine a câștigat marele premiu al jocurilor din culise

Răsturnare de situație la „Chefi la cuțite” 2022. Cine a câștigat marele premiu al jocurilor din culise
8

de Roxana Mirea,

Ediția emisiunii „Chefi la cuțite” de aseară, 5 octombrie 2022, a fost una plină de surprize, dar și una cât se poate de intensă pentru Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei au fost nevoiți să gătească cu un ingredient inedit în lupta pentru amuletă. Pe de altă parte, unul dintre chefi a câștigat marele premiu al jocurilor din culise.

Cine a câștigat amuleta la „Chefi la cuțite”, 5 octombrie 2022

Aseară, confruntarea Chefilor a fost cât se poate de intensă pe toate fronturile. Lupta pentru amuletă, care i-a provocat să gătească folosind un ingredient inedit, ouă de emu, a generat momente extrem de tensionate între Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Oua-de-emuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Victoria i-a aparținut lui Chef Bontea, care a preparat un mousse de ciocolată cu un plating spectaculos, adjudecându-și astfel cea de-a șaptea amuletă. Cum Florin Dumitrescu deține 6 amulete, iar Cătălin Scărlătescu adunase, până la acel moment, doar 3 amulete, Chef Bontea s-a bucurat de primul loc în clasament – dar pentru puțin timp. 

Cine a câștigat marele premiu al jocurilor din culise la „Chefi la cuțite” 2022

Înfruntarea din culise a răsturnat clasamentul, în ediția de ieri desfășurându-se cel din urmă joc cu premii în jetoane. Astfel, după ultimul joc de culise, darts, marcat, de asemenea, de tensiuni provocate de adrenalina competiției, Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigătorul partidei – dar numărătoarea jetoanelor strânse în total l-a plasat pe locul fruntaș pe Cătălin Scărlătescu. El a obținut astfel marele premiu al întrecerii din culise: bomba cu cinci amulete. Așadar, în acest moment, Chef Scărlătescu are 8 amulete, Chef Bontea deține 7 amulete, iar Chef Dumitrescu a adunat 6 amulete.

Spectacolul ediției de ieri a fost completat de prezența inedită în platoul jurizării a unui grup de statui vivante reprezentându-i pe Sherlock Holmes, Agatha Christie și Leonardo da Vinci. Artiștii sosiți de peste hotare i-au provocat astfel pe Chefi să treacă de la jurizarea pe nevăzute la cea… pe nemișcate.

Tot aseară, artistul What’s UP a făcut show nu doar la bancul de lucru, cu modul său de a frăgezi carnea de vită, ci și în fața juraților, cărora le-a cântat versuri scrise pentru fiecare în parte. Surprizele sezonului 10 Chefi la cuțite continuă lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30.

Whats-UP-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton