Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete. Verdictul dat de Patrizia Paglieri

Chefi la cuțite 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete. Verdictul dat de Patrizia Paglieri
4

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată aseară, 2 mai 2023, iar cei trei chefi s-au luptat în ultimul joc pentru amuletă din acest sezon. Jurații și-au măsurat forțele doar între ei: s-au întrecut pentru a câștiga seiful cu amulete.

Cine a câștigat ultima luptă pentru amuletă, la Chefi la cuțite – 2 mai 2023

Aseară, 2 mai 2023, s-a dat ultima luptă pentru amuletă a sezonului la Chefi la cuțite: Chefii s-au întrecut pentru a câștiga seiful! De aceea cel de-al patrulea banc de lucru a rămas neocupat: jurații și-au măsurat forțele doar între ei. A fost bătălia supremă, o premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite, care a schimbat regulile la capitolul amuletelor.

Astfel, în acest sezon, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut un al patrulea adversar la fiecare întrecere, degustarea fiind făcută de câte un invitat celebru. Amuletele câștigate de ceilalți competitori au fost depuse în seiful care a devenit o nouă țintă pentru Chefi. Așadar, aseară s-a decis câștigătorul seifului, în care se află amuletele obținute de Roxana Blenche și Marian Cernat – plus o surpriză care a făcut ca miza să aibă și mai multă greutate.

Fiind vorba de un premiu atât de important, degustarea a fost făcută un Chef: Patrizia Paglieri a venit să aleagă farfuria demnă de seiful sezonului 11. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au așteptat cu emoții și nerăbdare verdictul final.

După ce a gustat din cele trei farfurii, Patrizia Paglieri s-a arătat impresionată de toate preparatele, dar a fost nevoită să aleagă un singur câștigător. Ea a decis că seiful cu amulete merge la chef Sorin Bontea.

Deci în secunda aia am zis că Dumitrescu moare de oftică!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Chef Sorin Bontea a sărit de pe scaun de bucurie că a câștigat seiful cu amulete. „Am gătit exact așa cum am crezut eu. Am gătit pe gustul meu și uite că s-a nimerit. Cred că e vorba de noroc și de puțină inspirație”, a spus acesta.

chefi-la-cutite-2023.-cine-a-castigat-seiful-cu-amulete.-verdictul-dat-de-patrizia-paglieri-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton