Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Cine este cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Cum i-a refuzat concurenta pe Dumitrescu și Scărlătescu

Chefi la cuțite 2023. Cine este cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Cum i-a refuzat concurenta pe Dumitrescu și Scărlătescu
4

de Roxana Mirea,

În ediția de aseară, 29 martie 2023, a emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur. Nina Hariton este prima femeie din istoria show-ului care a reușit să obțină trei cuțite de aur. Ba chiar, am putea spune că ea l-a ales pe Sorin Bontea, convingându-l să-i ofere ei mult râvnitul cuțit.

Cine este cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite 2023

Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur, aseară, 29 martie 2023, la „Chefi la cuțite”, sezonul 11. Este vorba despre Nina Hariton, pentru care a fost un vis împlinit să se afle în fața celor trei bucătari. Aceasta lucrează ca agent imobiliar în Paris. Femeia în vârstă de 31 de ani a ales să facă un piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a mărturisit concurenta în timp ce își pregătea rețeta.

Eram cu tata la chimioterapie atunci când am primit un telefon din România, nu am răspuns inițial. Era un număr necunoscut, nu răspund la toate numerele. Mi-a lăsat un mesaj vocal și când am ascultat mesajul mi-a zis că e de la Chefi la cuțite. Și am sunat imediat. A venit într-un moment în care îmi era foarte greu. Este foarte greu să te ocupi de părinții bolnavi. După un an de experiență și de studii în gastronomia franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am experiență puternică, evident că am emoții”, a mai zis concurenta, potrivit a1.ro.

cine-este-cutitul-de-aur-al-lui-sorin-bontea-de-la-chefi-la-cutite-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Nina Hariton a primit trei cuțite de aur la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11

„Sunt din Republica Moldova, dar locuiesc la Paris, de 8 ani”, le-a spus Nina chefilor în momentul în care s-au deschis ușile.

Concurenta a mărturisit că a ajuns la Paris pentru că și-a urmat iubirea, pe soțul ei. „Ne-am cunoscut la o petrecere, în Republica Moldova. El era în Franța. Ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotătât să-l urmez.”

Soarta a făcut-o să se apuce de cursuri de gătit, după ce a cunoscut un chef, și chiar să lucreze într-un restaurant ce aparținea chefului John Carlino, într-o braserie a unui hotel de cinci stele.

„Ai acest parcurs gastronomic de invidiat, pe care mulți bucătari l-ar invidiat, dar cu toate astea ești agent imobiliar”, a zis Florin Dumitrescu.

Da, pentru că începeam la 7 și terminam la 12 noaptea. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viața de familie… Am un copil, care are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav și trebuia să rămân cu el. Am zis că trebuie să fac altceva și să am un echilibru între familie și cariera profesională”, le-a explicat Nina celor trei chefi.

Nina Hariton l-a convins pe Sorin Bontea să-i ofere cuțitul de aur, la Chefi la cuțite 2023

La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au arătat că au oferit trei cuțite. N-a mai durat mult și Cătălin Scărlătescu a scos cuțitul de aur la înaintare, spre surprinderea concurentei. Apoi, Florin Dumitrescu i-a oferit și el cuțitul de aur.

Acum se complică puțin lucrurile. Cum preferați? La domnul Scărlătescu sau la mine?”, a ăntrebat Florin Dumitrescu.

Surpriza neașteptată a fost atunci când concurenta a spus că merge la Sorin Bontea în echipă dacă îi dă și el cuțitul de aur.

Dacă domnul Sorin Bontea îmi dă cuțitul de aur, mă duc la el în echipă!”, a fost replica neașteptată a concurentei.

Mă, dar ce se întâmplă cu oamenii astăzi?”, a fost reacția lui Scărlătescu.

Dacă îmi dați al treilea cuțit, mergem în finală. Vă promit, chef. Pentru că îmi doresc, am ambiție și pentru că am gust”, a încercat Nina să îl convingă pe Bontea.

N-a durat mult, și Chef Sorin s-a lăsat convins de Nina, așa că i-a oferit cuțitul de aur.

Doamne, ce talent am! Felicitări! Vinzi foarte mult. Ai și vrăjeala! Și eu am aceeași vrăjeală”, a zis Sorin Bontea, fericit că și-a găsit un cuțit de aur pentru sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite 2023.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton