Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Conflict de proporții între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „Zici că nu ești bucătar. Zici că ai venit ieri în bucătărie”

Chefi la cuțite 2023. Conflict de proporții între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „Zici că nu ești bucătar. Zici că ai venit ieri în bucătărie”
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată aseară, 12 aprilie 2023, la Antena 1. Amuleta a fost asezonată cu doi invitați de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Degustătorul pe care au încercat să-l cucerească a fost Răzvan Simion. Pe de altă parte, a izbucnit un conflict de proporții între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, imediat după ce au terminat de gătit pentru jocul de amuletă.

Ceartă între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite – 12 aprilie 2023

Jocul pentru amuletă de aseară, 12 aprilie 2023, de la Chefi la cuțite a fost cât se poate de tensionat. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întrecut în farfurii savuroase pentru o amuletă extrem de importantă. „Alături de ei, dar împotriva lor”, după cum a declarat chiar el, a fost Cătălin Rizea, cel care a gătit la al patrulea banc de lucru. Iar degustătorul care a analizat creațiile culinare ale celor patru a fost Răzvan Simion.

Amuleta de ieri seară a venit cu încă o provocare ce le-a cerut celor patru competitori să-și aleagă ingredientul de bază legați la ochi. Fiecare și-a făcut alegerea din 11 feluri de pești, gătind pentru o amuletă cu un avantaj ce poate crea haos la bancurile de lucru ale adversarilor: „poți opri comunicarea verbală a echipelor adverse”.

chefi-editia-9_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În timp ce degustau farfuriile pregătite la jocul pentru amuletă, Sorin Bontea a răbufnit și între el și Cătălin Scărlătescu s-a iscat un schimb acid de replici. Totul a început după ce Sorin Bontea i-a spus colegului său că sosul pe care l-a pregătit este sărat. Cătălin Scărlătescu a spus că, față de data trecută când a scos din farfurie elementul sărat, acum va mai pune sos, ceea ce l-a scos din sărite pe Sorin Bontea.

Am luat sos mult, e sărat rău, mă jur!”, a fost observația făcută de Sorin Bontea.

Stai să vezi că acum nu iau, acum pun sos!”, a reacționat Cătălin Scărlătescu.

„De ce n-ai farfuria gata? Hai mă, Cătălin! O luăm iar de la capăt! Pune din primă, mă! La înghețată e altceva, termină farfuria de la început. Încerci mereu să faci tu așa. Termină!” a răbufnit Bontea.

„Zici că nu ești bucătar, zici că ai venit ieri în bucătărie”, a fost reacția rapidă a lui Scărlătescu.

„Cumva ne ia de proști. Întotdeauna trebuie să fii diferit față de ceilalți. Trebuie să fie mereu cu moț. De acum înainte nici nu îi mai gust mâncarea. Să facă ce vrea, nu mai gust, nu mai zic nimic”, a zis Sorin Bontea la final, extrem de supărat, potrivit a1.ro.

Cine a câștigat amuleta, la Chefi la cuțite – 12 aprilie 2023

Cătălin Rizea a ales să pregătească o rețetă de doradă cu piure, legume si ananas, Florin Dumitrescu a pregătit paella cu crap, Sorin Bontea a făcut calcan cu supă de ciuperci, iar Cătălin Scărlătescu a ales să facă lup de mare cu legume tempura și sushi.

Răzvan Simion a fost un jurat destul de pretențios și a desființat toate farfuriile.

A cam desființat toate farfuriile. A dat în toate! Cu mine și Scărlătescu a dat de pământ”, a zis Florin Dumitrescu, văzând ce observații face invitatul special al acestei ediții.

„Uite așa ne-a perpelit”, a completat Cătălin.

„Mi-au zis să nu mănânc fiindcă mi-au pregătit colegii mei patru farfurii. De unde, că de aici mă duc la șaormerie”, a zis Răzvan Simion la final.

După ce a degustat, Răzvan Simion și Gina Pistol au mers în platou pentru a da verdictul chefilor. Amuleta a fost câștigată de farfuria cu calcan, adică cea pregătită de Sorin Bontea.

chefi-la-cutite-2023.-conflict-de-proportii-intre-sorin-bontea-si-catalin-scarlatescu.-zici-ca-nu-esti-bucatar.-zici-ca-ai-venit-ieri-in-bucatarie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Tot ieri seară, jurații au avut parte de povești impresionante în arena preselecțiilor, dar și de concurenți puternici. Nu mai puțin de nouă competitori au primit trei cuțite din partea așilor bucătăriei, printre aceștia numărându-se Ciprian Crăciunescu, consultantul gastronomic din Rădăuți cu o poveste demnă de un film, Mălin Vacariu, muzicianul din Cluj pe care pierderea vederii nu l-a oprit să se bucure din plin de viață, dar și patru participanți din Republica Moldova, Veaceslav Mitioglo, Vitalie Iurco, Denis Stepanenco și Giovanni Bellina.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton