Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Deznodământ neașteptat la amuletă. „Motivul pentru care Scărlătescu n-a vorbit cu mine 6 luni”

Chefi la cuțite 2023. Deznodământ neașteptat la amuletă. „Motivul pentru care Scărlătescu n-a vorbit cu mine 6 luni”
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată aseară, 25 aprilie 2023, iar jocul de amuletă le-a adus o nouă provocare Chef-ilor. Degustarea a fost realizată de Nico, artista oferindu-le un mini-recital juraților, la momentul verdictului. Chefii au fost surprinși de alegerea artistei.

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată aseară, 25 aprilie 2023, la Antena 1. La jocul de amuletă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Ciobi (fost concurent de la „Chefi la cuțite”) și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit rețete având drept ingrediente obligatorii 3 tipuri diferite de nuci și alune, alese de ei în ordinea stabilită după o tragere la sorți, potrivit a1.ro.

Ciobi și-a făcut apariția în platoul emisiunii cu o mască de Darth Vader, iar cei trei jurați și-au dat imediat seama despre cine este vorba.

„Chiar el a venit, mărul discordiei?! Ciobi! Motivul pentru care Scărlătescu n-a vorbit cu mine 6 luni de zile și nici eu cu el”, a exclamat Florin Dumitrescu, încântat că va găti alături de un fost concurent de la Chefi la cuțite.

Cred că a fost unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria emisiunii Chefi la cuțite”, a completat Gina Pistol.

Cea care a degustat farfuriile chefilor a fost Nico. Rând pe rând, aceasta a degustat farfuriile și a încercat să decidă cine a câștigat amuleta. După ce i-a încântat pe chefi cu muzică interbelică, artista i-a uimit cu verdictul ei. Nico a anunțat că amuleta a fost câștigată de farfuria cu somon pregătită de Cătălin Scărlătescu.

cine-a-castigat-amuleta-la-chefi-la-cutite-25-aprilie-2023-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Pe bune? Nu pot să cred! E clar că nu i-a plăcut farfuria lui Dumitrescu, dar nici de a mea nu a zis nimic, așa că…”, a spus Cătălin Scărlătescu, surprins că el a câștigat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton