Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Florin Dumitrescu are un nou concurent în echipa lui. „Nu m-aș fi gândit că se va întâmpla asta”

Chefi la cuțite 2023. Florin Dumitrescu are un nou concurent în echipa lui. „Nu m-aș fi gândit că se va întâmpla asta”
9

de Roxana Mirea,

Diseară, 6 iunie 2023, competiția Chefi la cuțite continuă cu o probă culinară la care impresia artistică va cântări mult. De data aceasta, George Borșaru va purta tunica echipei gri, după deznodământul total neașteptat al ediției de aseară.

Echipele se întrec în mixuri de culori la Chefi la cuțite – 6 iunie 2023

 În această seară, 6 iunie 2023, cele trei echipe intră într-un nou battle la Chefi la cuțite – iar de data aceasta, George Borșaru va purta tunica echipei gri. Așadar, frații Borșaru luptă din nou unul împotriva celuilalt, Florin Borșaru făcând parte din echipa lui Chef Bontea. „Nu m-aș fi gândit o secundă că se va întâmpla asta. Dar acum am intrat în echipa gri și voi fi trup și suflet pentru gri, nu există altă opțiune”, a declarat George.

Cele trei echipe își vor exploata din plin talentul artistic în această seară. Battle-ul cu numărul 11 va aduce un mix cuceritor de culori în farfuriile care vor fi jurizate de cei mai potriviți degustători pentru această probă: este vorba despre un juriu alcătuit din pictori. Așadar, pe lângă gust, estetica farfuriei va cântări mult – dar și respectarea paletei de culori care îi va reveni fiecărei echipe.

chef-dumitrescu-pregatit-pentru-un-nou-battleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dincolo de tema confruntării gastronomice, tabloul din bucătăria Chefi la cuțite va avea și nuanțele pale, dar amenințătoare ale unei noi amulete și roșul puternic al butonului de alarmă. Chef Sorin Bontea a mai pregătit o lovitură! „E o amuletă grea, care încurcă o echipă!”, a fost reacția lui Chef Dumitrescu. Urmează, așadar, încă o seară agitată la bancurile de lucru ale show-ului culinar, difuzat de Antena 1 și pe AntenaPLAY, în seara aceasta, de la 20:30.

Iustin Cîmpeanu a ieșit de la Chefi la cuțite 2023 în locul lui George Borșaru

Ieri seară, cele trei echipe s-au întrecut într-o probă cu o provocare nouă în show-ul culinar: au avut de reprodus rețetele prezentate de trei Chefi cunoscuți pentru publicul show-ului culinar, Cătălin Petrescu, Iosif Ștefănescu și Ștefan Popescu. Victoria detașată i-a revenit echipei conduse de Florin Dumitrescu, dar paradoxul serii a fost că tocmai tabăra câștigătoare s-a despărțit de un om la finalul ediției.

Astfel, după proba eliminatorie, cea mai slabă farfurie i-a aparținut lui George Borșaru, concurentul lui Chef Bontea. Însă Iustin Cîmpeanu, care făcea parte din echipa lui Chef Dumitrescu, a decis să se retragă din competiție, explicându-și hotărârea într-un moment emoționant.

Am dat de o echipă cu care am făcut chestii foarte tari aici, la Chefi la cuțite. Însă cariera mea este de muzician. Faptul că nu am mai putut să mă ocup de muzică m-a afectat. Sunt foarte obosit, pentru că trebuie să muncesc în paralel pentru album, concerte, turneu, mă simt extenuat”, și-a motivat decizia Iustin.

plecarea-lui-iustin_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

„M-am speriat de felul în care m-am simțit azi, nu aș vrea ca cineva să treacă prin asta. Așa că trebuie să mă opresc și, făcând asta, îl voi înlocui pe George, ieșind din concurs. Emisiunea aceasta a însemnat pentru mine prietenii incredibile, oameni minunați în jurul meu, lecții culinare, momente dificile, dar și multe bucurii. Iar una dintre ele este că am salvat pe cineva”.

Iustin acum își construiește cariera, așa că nu e timp de dormit. El, după ce pleca de la platou, lucra până dimineața la studioul de înregistrări”, a spus Florin Dumitrescu, înțelegând hotărârea lui Iustin.

În momentul acela m-a lovit în moalele capului. Care erau șansele ca Iustin să spună acum că nu mai poate? Putea face asta ieri sau mâine”, a fost reacția lui George, uluit și foarte emoționat.

Astfel, Iustin a ieșit din concurs în locul lui George Borșaru, care a trecut în echipa lui Chef Dumitrescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton