Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Gina Pistol, anunțul de care se tem toți concurenții. Lovitura dată de Cătălin Scărlătescu

Chefi la cuțite 2023. Gina Pistol, anunțul de care se tem toți concurenții. Lovitura dată de Cătălin Scărlătescu
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite este difuzată în această seară, 30 mai 2023. Rămas fără nicio farfurie primită din partea degustătorilor la battle-ul de aseară, Chef Cătălin Scărlătescu va da, în seara aceasta, o lovitură grea, în încercarea de a obține cea dintâi victorie în acest sezon. Pe de altă parte, Gina Pistol va face un anunț de care se tem toți concurenții.

Chef Scărlătescu, amuletă năucitoare la Chefi la cuțite – 30 mai 2023

Ediția de ieri a show-ului culinar a purtat cele trei echipe prin mai multe destinații culinare: dacă tabăra lui Sorin Bontea a gătit preparate specifice din Brazilia, Egipt și Suriname, cea a lui Cătălin Scărlătescu a explorat gastronomic Portugalia, Malta și Sri Lanka, în timp ce echipa lui Florin Dumitrescu a preparat farfurii din bucătăriile thailandeză, israeliană și daneză. Voturile degustătorilor i-au adus victoria lui Chef Dumitrescu, la diferență de doar o farfurie față de Chef Bontea.

Echipa-lui-Chef-Dumitrescu-victorioasa-aseara_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

La finalul serii, după proba eliminatorie, concurenta care a plecat acasă a fost Diane Inamahoro, din echipa lui Sorin Bontea.

Plecarea-lui-Diane-Inamahoro_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

În seara aceasta, 30 mai 2023, Gina Pistol face anunțul de care se tem toți concurenții de la Chefi la cuțitei: competiția se apropie de momentul în care vor fi eliminați câte doi participanți într-o ediție.

Vai de mine, ne vom împuțina rapid”, a comentat Chef Scărlătescu. Rămas fără nicio farfurie primită din partea degustătorilor la battle-ul de aseară, Chef Scărlătescu este pregătit pentru o mișcare de forță. Cu atât mai mult cu cât, în cele șapte confruntări culinare desfășurate până acum, nu a obținut nicio victorie. Așadar, în această seară, Cătălin Scărlătescu aruncă în luptă o amuletă devastatoare, care va crea debusolare totală la bancurile de lucru ale adversarilor.

chef-scarlatescu-si-chef-dumitrescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

„Cea mai urâtă amuletă. N-ai cum, nu poți găti nimic!”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

Ne-a distrus de data aceasta”, a comentat Nina Hariton, concurenta lui Chef Bontea, la auzul poruncii amuletei.

M-a rupt, în momentul în care am auzit ce trebuie să facem”, a spus Chef Dumitrescu.

Urmează, așadar, o seară extrem de solicitantă în bucătăria show-ului culinar. Iar pretențiile sunt mari: echipele vor găti pentru niște degustători speciali – un juriu alcătuit din copii care studiază arta gastronomică. Ce amuletă va folosi Cătălin Scărlătescu, cum se vor descurca adversarii și ce alte surprize va aduce al optulea battle telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton