Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Cel de-al doilea battle aduce haos în bucătărie. „E o mare nebunie”

Chefi la cuțite 2023. Cel de-al doilea battle aduce haos în bucătărie. „E o mare nebunie”
11

de Roxana Mirea,

Ediția Chefi la cuțite de ieri seară a fost dedicată primei întreceri între echipe din sezonul 11. Confruntarea a fost câștigată de echipa lui Chef Sorin Bontea, iar în urma duelului eliminator, primul concurent care a părăsit competiția a fost Lino Golden, din echipa lui Chef Scărlătescu. În seara aceasta, 16 mai 2023, cel de-al doilea battle de la Chefi la cuțite, sezonul 11, va crește presiunea la bancurile de lucru.

Haos la bancurile de lucru în al doilea battle de la Chefi la cuțite 2023

Cel dintâi battle al sezonului 11 a adus o provocare dificilă pentru echipele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: cucerirea foștilor concurenți America Express, invitați la degustare. Voturile lor au adus victoria pentru echipa lui Chef Bontea, în timp ce concurenții lui Chef Dumitrescu și cei ai lui Chef Scărlătescu au fost nevoiți să intre la primul duel eliminator. La finalul ediției de aseară, concurentul care a plecat acasă, despărțindu-se de echipa lui Cătălin Scărlătescu, a fost Lino Golden.

eliminare-lino-golden_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Lupta continuă la Chefi la cuțite în această seară, 16 mai 2023, cu o provocare cel puțin la fel de dificilă. Cele 3 echipe vor avea de gătit pentru niște jurați pretențioși: 11 antrenori de fitness vor veni să deguste preparatele lor pentru a decide tabăra câștigătoare. Oare ce își doresc cel mai mult să savureze pasionații de sport: o farfurie echilibrată sau o bombă calorică la care visează de multă vreme? Aceasta va fi dilema celui de-al doilea battle. Iar Gina Pistol va complica misiunea concurenților, impunând niște ingrediente care vor face cu atât mai grea alegerea preparatelor.

chef-scarlatescu_battle-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Va fi o probă ca un cutremur în bucătăria Chefi la cuțite, pentru că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor descoperi cu această ocazie punctele slabe ale echipelor pe care le conduc. „E o mare nebunie!”, a exclamat Chef Dumitrescu.

Ce echipă va obține victoria și cine va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția show-ului Chefi la cuțite difuzată în această seară, 16 mai 2023, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton