Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Lovitură grea pentru Florin Dumitrescu. Ce concurent îi ia Sorin Bontea din echipă

Chefi la cuțite 2023. Lovitură grea pentru Florin Dumitrescu. Ce concurent îi ia Sorin Bontea din echipă
8

de Roxana Mirea,

Competiția Chefi la cuțite continuă într-un ritm nebun în această seară, 7 iunie 2023. Urmează o bătălie crâncenă în bucătăria show-ului culinar: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu aruncă în joc două amulete grele simultan. Datorită amuletei folosite, Sorin Bontea va lua un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu.

Bătălie crâncenă, la Chefi la cuțite – 7 iunie 2023

Aseară, la Chefi la cuțite, Chef Scărlătescu și echipa sa au câștigat battle-ul, în ciuda faptului că Chef Bontea a dat o lovitură grea bancurilor adverse: a folosit amuleta care le-a cerut oponenților să gătească cu o singură mână jumătate din timpul probei. Victoria tunicilor negre a venit chiar în ediția primei duble eliminări din acest sezon.

victoria-de-aseara-a-echipei-lui-catalin-scarlatescu_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Astfel, după proba individuală, Florin Borșaru, concurentul lui Chef Bontea, a părăsit competiția, iar Mariana Zinner, din echipa lui Chef Dumitrescu, a ieșit, de asemenea, din concurs.

mariana-zinner-si-florin-borsaru-au-parasit-competitia_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Competiția Chefi la cuțite 2023 continuă, în această seară, 7 iunie 2023, cu aceeași presiune enormă a dublei eliminări. Așadar, eforturile celor trei tabere de a obține victoria sunt cu atât mai mari acum, când s-a intrat în mult temuta etapă care trimite acasă câte doi concurenți la finalul ediției, iar competiția se apropie cu pași mari de semifinală.

„Azi intrăm în battle-ul 12, mai e puțin până la semifinală, iar eu mi-aș dori, din tot sufletul, să câștig toate confruntările rămase”, a declarat Chef Scărlătescu.

Echipa mea trebuie să facă în așa fel încât să gătească bine, ca să câștigăm battle-ul, pentru că n-am mai obținut o victorie de ceva vreme”, a spus Chef Bontea.

Battle-ul 12 este foarte important în economia întreagă a acestui sezon, pentru că mai avem puține battle-uri și intrăm în semifinale. Deci n-aș vrea să pierdem prea mulți oameni. Așa că trebuie să câștigăm!”, a punctat Chef Dumitrescu.

chef-scarlatescu-loveste-cu-o-amuletaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

Sorin Bontea i-a un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu

Urmează, așadar, o bătălie crâncenă în bucătăria Chefi la cuțite: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu aruncă-n joc două amulete grele simultan. Din imaginile din promo-ul care a fost difuzat după ediția de aseară a show-ului culinar, Constantin a fost văzut îmbrăcat într-o tunică roșie. Așadar, Sorin Bontea folosește în această seară amuleta care îi permite să îl ia înapoi în echipă pe Constantin, din echipa lui Florin Dumitrescu.

La un moment dat, Chef Dumitrescu l-a luat pe Constantin din echipa roșie și a dat-o la schimb pe Luna. Acum, Sorin Bontea folosește amuleta care-i permite să ia un concurent dintr-o echipă adversă. Așa că el decide să îl ia înapoi pe Constantin de la Florin Dumitrescu, dând-o la schimb pe… Luna, care a fost văztă în tunică gri în imaginile din promo.

Va fi cutremur la bancurile de lucru, iar tensiunile nu vor lipsi nici la aflarea rezultatului. Dar decizia îi aparține juriului – iar în această seară, invitații la degustare sunt sportivi triatloniști, spirite competitive cu o disciplină de fier și ambiție de campioni. Ce decizie vor lua aceștia și cine va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY, în această seară, de la 20:30.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton