Homepage  / Televiziune

Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la cuțite 2023, după ce a aflat povestea de iubire a unui cuplu

Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la cuțite 2023, după ce a aflat povestea de iubire a unui cuplu
6

de Roxana Mirea,

Prima ediție a show-ului culinar „Chefi la cuțite”, sezonul 11, a fost difuzată aseară, 27 martie 2023, iar povestea unui cuplu a emoționat-o pe Gina Pistol până la lacrimi. Maria Barbu, în vârstă de 28 de ani, a venit să-i impresioneze pe cei trei chefi. Iubitul ei, care a însoțit-o, a avut un accident cu motocicleta, în urma căruita a rămas paralizat și a ajuns în scaun cu rotile.

Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la cuțite, 27 martie 2023

Maria Barbu, în vârstă de 28 de ani, și-a spus povestea în prima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 11, aseară, 27 martie 2023. Tânăra este fotograf și obișnuia să facă echipă cu iubitul ei la evenimente, el fiind videograf. Din nefericire, Paul a suferit un accident cu motocicleta în urmă cu vreo 3 ani și a rămas paralizat de la brâu în jos. Povestea cuplului a emoționat-o până la lacrimi pe Gina Pistol.

Faptul că nu merge, pentru mine este irelevant. Pentru mine nu contează. Contează ce fel de om e și ce fel de bărbat e și cum mă face să mă simt lângă el. Îl iubesc mult”, a spus tânăra, care a mai mărturisit că a fost încurajată să se despartă de iubitul ei, după ce acesta a rămas paralizat.

Pe unii i-am auzit, alții mi-au zis direct că ar fi bine să plec, că ar fi bine să-mi văd de viața mea. Și eu le-am zis că asta fac, că îmi văd de viața mea. N-aș putea niciodată să plec. N-am plecat când a fost foarte greu. De ce să plec acum?” a mai spus concurenta.

Acum doi ani și puțin, am avut un accident rutier, de motocicletă. Coloana fracturată...” a spus iubitul Mariei.

gina-pistol-in-lacrimi-la-chefi-la-cutite-27-martie-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„M-am internat și eu cu el”

Nici nu aveam doi ani de relație. De trei ani, suntem așa. Foarte rău a fost. Cinci zile a stat în comă. (…) S-a trezit sub ochii mei și mi-a cerut să-l pup, dar asta după ce m-a întrebat ce s-a întâmplat cu motocicleta. Asta știu foarte puțini oameni. M-am internat și eu cu el. Mi-am luat o saltea și am dormit lângă patul lui. Îl rugam noaptea să atârne mâna ca să îl țin de mână în timp ce doarme. O lună am stat în spital cu el, a fost casa mea acolo și nu regret nicio clipă treaba asta. Aș face-o la infinit. Nu mă văd fără el”, a povestit Maria.

Gina Pistol a întrebat-o dacă a cerut-o în căsătorie, însă tânărul a explicat că speră ca într-o zi să se ridice în picioare. „N-am renunțat. Îmi doream… Încă mai sper că o să mă ridic în picioare, cu toate că medicii nu-mi dau șanse și voiam să fac asta fiind în picioare, de aia am amânat”, a povestit el.

Maria Barbu a trecut mai departe, la Chefi la cuțite, 27 martie 2023

Maria a mai povestit că a început să gătească după ce iubitul ei a suferit acel accident. Înainte de acel eveniment tragic, el era cel care gătea.

Legătura mea cu gătitul are legătură cu accidental lui. El gătea, dar când n-a mai putut el să gătească am început să gătesc eu, că eram doar noi. Și o prietenă mi-a zis la un moment dat să mă duc la Chefi la cuțite”, a mărturisit ea în timp ce pregătea o rețetă de supă cremă de cartofi dulci cu țelină și păstârnac.

Viața noastră este complet diferită acum. Cumva, sănătoși, ca să zic așa, am trăit doar doi ani de zile. De trei ani, suntem în formula asta. Familia și prietenii sunt întotdeauna. Adică, dacă am nevoie de ceva sau el, nu există să nu vină cineva la noi. Și cred că faptul că avem susținerea asta din spate, ne face pe noi să ducem chestia asta foarte ușor”, le-a povestit Maria celor trei chefi.

Maria a fost și mai fericită când a văzut că rețeta pregătită de ea, a primit două cuțite, de la Florin Dumitrescu și de la Cătălin Scărlătescu. Așadar, concurenta a trecut în etapa următoare.

Sursa Foto: captură de ecran, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton