Homepage  / Știri

„Chefi la cuțite” (Antena 1) începe preselecțiile pentru sezonul trei

„Chefi la cuțite” (Antena 1) începe preselecțiile pentru sezonul trei

de Redactia Tvmania

Cine nu a ajuns încă într-una dintre echipele conduse de chef Scărlătescu, chef Bontea și chef Dumitrescu poate sta liniștit. Show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon.

chefi-la-cutite

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

Pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toți românii au acum ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon. Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Alte articole:

1. Balerinul Ovidiu Danci, printre concurenții „Chefi la cuțite”

2. Chef Bontea pierde un pariu și primește o pedeapsă

3. Sorin Bontea s-a delectat în vacanță cu miel la proțap și snorkeling

4. Florin Dumitrescu, surprins la filmările „Chefi la cuțite” de fetițele lui

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton