Homepage  / Nu rata!

„Chefi la cuțite”: Sezonul 1 se termină, sezonul 2 se pregătește

„Chefi la cuțite”: Sezonul 1 se termină, sezonul 2 se pregătește

de Redactia Tvmania

Astăzi, Antena 1 difuzează de la ora 20.30 semifinala, iar mâine, marea finală a show-ului „Chefi la cuțite”. Cum a fost și ce va fi în continuare, ne-au spus chiar cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

– Acum, la final, cum a fost show-ul „Chefi la cuțite”?

Sorin Bontea: Mai mult decât aș fi crezut. Un show care m-a surprins de la o etapă la alta. Pentru că nu doar concurenții au fost testați, ci și noi, chefii, ne-am trezit în ipostaze la care nu ne-am gândit până acum. Ne-am surprins pe noi înșine, ne-am implicat și ne-am trezit că suntem foarte atașați de copiii ăștia pe care îi avem în echipe. E un sentiment frumos.

– Cât din ce v-ați propus ați reușit să realizați?

Cătălin Scărlătescu: Foarte mult. Nu credeam că mă voi atașa atât de mult de concurenții mei. Iar acum, iată-mă gătind cu ei la evenimente, la restaurantele cu care colaborez. I-am adoptat, sunt echipa mea, echipa Scărlătescu, pe care, sigur, o pot lărgi oricând dacă voi găsi și în cel de-al doilea sezon oameni la fel de pricepuți.

– Ce ați greșit?

Florin Dumitrescu: Fiecare dintre noi a făcut greșeli, nimeni nu e ferit de ele. Poate că uneori nu am înțeles bine probele sau am fost atât de dornici să câștigăm o confruntare încât nu am mai gândit „la rece”. Pentru mine presiunea a fost destul de mare, mai ales pe finalul confruntărilor, când am rămas cu doi oameni în echipă, Geta și Marius. Iar când am câștigat o probă doar cu ei doi, în timp ce colegii mei aveau patru sau cinci oameni în subordine, m-am simțit cu adevărat împlinit.

– Și ce ați făcut bine?

Sorin Bontea: Cred că într-un show ca acesta contează enorm nu doar talentul concurenților, cu și strategia și calmul chefului.

– Va fi și un al doilea sezon?

Florin Dumitrescu: Da. Suntem în plin casting pentru cel de-al doilea sezon. Am avut preselecții la Cluj, iar acum ne pregătim pentru București, pe 11 și 12 iunie, și Iași, pe 19 iunie. Cei care vor să lucreze cu noi trei, să facă parte dintr-una dintre echipe trebuie să se înscrie pe casting.a1.ro sau să vină direct la preselecții cu cel mai bun preparat al lor. Eu unul abia aștept să începem din nou.

– Veți avea o strategie nouă pentru noul sezon?

Cătălin Scărlătescu: Eu cred că am avut o strategie bună, mai ales că până acum am câștigat cele mai multe confruntări. Să vedem ce va fi de acum înainte, luni și marți ne așteaptă semifinala și finala.

– Ce planuri aveți pentru vacanță?

Sorin Bontea: Încă nu știu unde voi pleca, se anunță o vară destul de încărcată la mine. Dar cu siguranță îmi voi lua familia și vom pleca undeva, departe de gălăgie.

Florin Dumitrescu: Pentru un bucătar proiectele nu iau vacanță, e o meserie în care înveți să trăiești fără sărbători sau vacanțe. Vor fi însă cu siguranță vara asta și weekenduri dedicate exclusiv fetelor mele.

Cătălin Scărlătescu: Printre munca la cele două restaurante de care mă ocup – unul în Mamai, altul în Deltă, Festivalul Scoicilor de la București din iulie și pregătirile pentru noul sezon „Chefi la cuțite”, încerc să strecor o plimbare pe mare, cu barca, în Grecia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton