Homepage  / Televiziune

Chefii au luat o decizie neașteptată la MasterChef – 24 martie 2022. Ce anunț important au făcut

Chefii au luat o decizie neașteptată la MasterChef - 24 martie 2022. Ce anunț important au făcut
4

de Roxana Mirea,

A fost o nouă ediție plină de emoții aseară, 24 martie, la MasterChef 2022, de la Pro TV. Presiunea competiției își spune cuvântul, iar unii concurenți s-au simțit epuizați după proba eliminatorie. Totuși, deznodământul a fost unul total neașteptat. Ce anunț important au făcut chefii.

Surpriză neașteptată, la MasterChef – 24 martie 2022

La proba sub presiune de la MasterChef 2022, de aseară, 24 martie, au intrat: Ramona, Stelios, Maria, Daliana, Ionuț și Oana. Chef Hadad i-a anunțat că trebuie să gătească „CHOUX”, pe care îl pot include atât în rețete dulci, cât și sărate.

„Este un aluat de patiserie extrem de versatil”, a spus Chef Foa.

Îmi pică cerul în cap. Nu am făcut în viața mea choux. Bine, majoritatea preparatelor pe care le-am făcut aici nu le-am făcut niciodată în viața mea, dar ăsta e foarte complicat”, a spus Ramona.

Ramona nu a fost scutită de peripeții în timpul probei. Chef Hadad a avertizat-o că a greșit rețeta și că trebuie să o ia de la capăt. Cu lacrimi în ochi, concurenta nu a avut de ales și a aruncat tot ce muncise până atunici.

Este cert că presiunea competiției își spune cuvântul. Maria a clacat la proba eliminatorie și a simțit că puterile o părăsesc. Chef Hadad a mers lângă ea și a încurajat-o.

MasterChef-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Anunțul chefilor la MasterChef  – 24 martie 2022

La finalul probei, și Daliana a fost copleșită de emoții, simțind că preparatul ei nu s-a ridicat la așteptările chefilor. Concurenta a crezut până în ultima clipă ca va pleca acasă.

Vreau să păstrez suferința asta pentru mine și oamenii care mă văd, să vadă atâta slăbiciune… Oricum se vede. E clar că sunt slabă”, a spus printre lacrimi Daliana.

„Nu aveți de ce să vă simțiți dezamăgiți sau rușinați dacă lucrurile nu au ieșit exact cum v-ați propus voi”, le-a spus Chef Foa concurenților.

Ei bine, concurenții au avut parte de o surpriză complet neașteptată la MasterChef 2022, aseară, 24 martie, pentru că anunțul chefilor a fost clar. Nimeni nu a părăsit competiția.

Apreciem efortul depus, mai ales că ați lucrat cu sabia lui Damocles deasupra capului, sub amenințarea eliminării, care datorită muncii voastre, în seara asta, nu s-a produs”, a fost anunțul făcut de Chef Radu Dumitrescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton