Homepage  / Știri / Televiziune

Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, primii invitați din noul sezon “Te pui cu blondele?”

Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, primii invitați din noul sezon “Te pui cu blondele?”

de Redactia Tvmania

Sezonul cu numărul 18 al show-ului „Te pui cu blondele?” revine miercuri, 11 ianuarie, de la ora 20,30, la Antena 1. Din acest sezon, quiz-show-ul prezentat de Dan Negru va avea câte o temă pentru fiecare ediție.

Miercuri, aceasta va fi: chefi versus gospodine (în edițiile viitoare vor avea loc confruntări între artiști de muzică populară și artiști din noul val, sportivi și sedentari etc). Astfel, chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, se vor întrece pe teme de cultură generală cu 50 de blonde pasionate de gătit.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3485″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

“«Te pui cu blondele?» a început în 2008 și este cel mai longeviv quiz din România, din toate timpurile. Sezonul acesta încercăm o noutate: înlocuim blondele cu diferite categorii sociale. Prima emisie va aduce 50 de gospodine în fața a trei chefi celebri”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Cine sunt primele vedete invitate în platoul „Te pui cu blondele?”

Potrivit unui comunicat Antena 1, în prima ediție a show-ului, printre blondele-gospodine din platou, le veți descoperi pe Denisa și Raluca de la Bambi, Crina Matei, Raluca Dumitru sau Misty. Cu ce anume îi vor provoca ele pe cei trei chefi, veți afla în această seară.

De asemenea, un alt bucătar celebru, Antonio Pasarelli, vine la “Te pui cu blondele?”, să le adreseze chefilor și blondelor întrebarea-vedetă a acestei ediții. Cum sună întrebarea acestuia și care dintre cele două tabere va câștiga prima confruntare pe teme de cultură generală a sezonului, veți vedea miercuri, 11 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”, quiz-show-ul prezentat de Dan Negru.

Chef Sorin Bontea primește un cadou neașteptat de la Giani Kiriță

În prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?”,  chef Sorin Bontea va avea parte de o mare surpriză. Prietenul său, Giani Kiriță, îi va trimite, prin intermediul unei tinere gospodine din platou, un cadou neașteptat.

La rândul său, în platoul quiz-show-ului prezentat de Dan Negru, chef Florin Dumitrescu o va reîntâlni pe femeia pe umărul căreia a plâns adesea, la începuturile sale. Tot atunci, chef Cătălin Scărlătescu va povesti în ce împrejurări a mâncat o oaie întreagă, într-o zi și-o noapte, împreună cu doi prieteni.

“Miercuri, culoarea părului nu contează. Contează cât de determinat ești să te bați în cultură generală gastronomică cu trei bucătari celebri”, spune Dan Negru.

Care dintre cele două tabere va ieși învingătoare, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 11 ianuarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Florin Piersic își sărbătorește ziua de naștere la “Te pui cu blondele?”

Pepe îi ia locul lui Dan Negru la “Next Star”: „Nimeni nu va face diferența”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton