Homepage  / Televiziune

Chefii, dezgustați de gestul unei concurente la MasterChef 2022. „Nu vreau să gust din farfuria ta și nici colegii mei”

Chefii, dezgustați de gestul unei concurente la MasterChef 2022. „Nu vreau să gust din farfuria ta și nici colegii mei”
7

de Roxana Mirea,

Șirul confruntărilor a conținuat la MasterChef România 2022, de la Pro TV, în ediția de aseară, 27 ianuarie. Una dintre confruntări a fost între Ionuț Oancea, Cristina Bârsan și Elvis Tudorache. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu nici nu au vrut să guste din preparatul Cristinei din cauza unui gest făcut de aceasta.

Șirul confruntărilor continuă la MasterChef 2022

Confruntările au continuat la MasterChef România 2022, de la Pro TV. Ionuț Oancea, Cristina Bârsan și Elvis Tudorache s-au luptat pentru a rămâne în concurs, însă doar unul a mers mai departe.

Ingredientul de bază pe care toți concurenții l-au descoperit sub cutie a fost bibilica. Pe lângă aceasta, pe masa de lucru s-au regăsit: ananas, portocală, banană, ciocolată, iaurt, aluat foietaj, ceapă, porumb și altele.

Aveți toți șanse egale!”, le-a spus Chef Hadad înainte să dea „start gătit”.

Ionuț Oancea a spus că i-ar fi plăcut ca mama lui să fie lângă el, pentru a-l încuraja. „Mi-o imaginam pe mami zicându-mi: „Hai, copile. Hai, copile! Hai, că tu poți!”, a spus concurentul.

Îmi era frică de chef Hadad, dar l-am simțit mai prietenos”, a mărturisit Cristina Bârsan.

Am fost precum un cal în seara asta. am văzut doar ce aveam eu de făcut acolo. Nu prea am auzit stânga, dreapta. Așa fac când mă concentrez”, a spus și Elvis Tudorache.

masterchef-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Chefii n-au vrut să guste din farfuria Cristinei

În continuare, Cristina a făcut o greșeală, gustând din sos cu acceași lingură cu care l-a pus apoi în farfurie. Chefii au observat acest lucru, dar nu i-au spus nimic pe moment. După ce au gustat din farfuriile lui Ionuț Oancea și Elvis Tudorache, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu au refuzat vehement să guste și din farfuria Cristinei. Ei au anunțat-o direct că, pentru ea, competiția s-a încheiat.

 „Cristina, eu nu vreau să gust din farfuria ta și cred că nici colegii mei. Părăsești bucătăria MasterChef”, i-a spus Chef Hadad concurentei.

Dacă ar fi gustat, aș fi spus ceva, dar nu au gustat”, a spus Cristina.

Ați fost martorii unui incident din care sper să învățați foarte multe”, le-a spsu Chef Radu Dumitrescu celorlalți doi concurenți, referindu-se la gestul Cristinei.

Verdictul chefilor a fost clar. Ionuț Oancea a primit șorțul pentru a merge mai departe în competiție.

„Serios? Pot să țin șorțul? Mulțumesc! Mă duc s-o sun pe mami. Mersi mult!” a spus Ionuț, care s-a bucurat foarte tare auzind verdictul chefilor.

Sursa Foto: Captură de ecran Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton