Homepage  / Știri

Chello Zone și CBS Studios International, gata de lansarea canalelor CBS

Chello Zone și CBS Studios International, gata de lansarea canalelor CBS

de Redactia Tvmania

Liderul internațional în producția și distribuția canalelor tematice Chello Zone și CBS Studios International vor lansa pe data de 3 decembrie canalele CBS, care vor beneficia de o nouă imagine în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (regiunea EMEA).

Parteneriatul dintre CBS și Chello Zone EMEA, anunțat inițial în luna august, presupune extinderea portofoliului CBS în 83 de teritorii din zona EMEA.

CBS Reality alături de CBS Drama, CBS Action și CBS Europa vor difuza programe cu titluri de renume mondial din vasta videotecă CBS, cea mai mare din lume, cu un conţinut de peste 70000 de ore de transmisie.

Printre noile emisiuni CBS Reality care vor ajunge în casele a 25 de milioane de abonați, se numără 48 Hours – câștigătoare a numeroase premii Emmy și Judge July – emisiune clasată în topul audiențelor în America. În ce privește conținutul de la terții furnizori, acesta include titluri precum FBI Criminal Pursuit și Nowhere to Run – documentare despre crime, 10 Years Younger – make-over show, Who Do You Think You Are? – emisiune despre genealogie și emoționanta serie medicală Baby ER.

“Este un moment promițător pentru canalele noastre tv și pentru parteneriatul încheiat cu CBS. Extinderea portofoliului CBS în regiunea EMEA ne va oferi o varietate de titluri care vin de la cea mai cunoscută videotecă din lume”, declară Chris Sharp, Chief Programming Officer Chello Zone.

“Acest parteneriat este foarte benefic și extinderea portofoliului CBS în regiunea EMEA oferă publicului posibilitatea de a a viziona serii clasice și de top. Așteptăm cu nerăbdare să relansăm canalele alături de partenerii noștri de la Chello Zone”, adaugă Armando Nuñez, CEO și Președinte CBS Global Distribution Group.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton