Homepage  / Vedete străine

Cher trece prin momente dureroase. Mama ei, Georgia Holt, a murit

Cher trece prin momente dureroase. Mama ei, Georgia Holt, a murit
7

de Roxana Mirea,

Cher, în vârstă de 76 de ani, trece prin clipe pline de durere. Mama ei, Georgia Holt, a murit, după ce s-a luptat cu probleme de sănătate grave, în ultimele luni. Vestea tristă a fost împărtășită chiar de către legendara cântăreață.

Mama lui Cher, Georgia Holt, a murit

Mama lui Cher, Georgia Holt, a murit după ce s-a luptat cu boala timp de mai multe luni. Ea avea 96 de ani. Cântăreața a confirmat vestea tristă duminică dimineață, scriind pe Twitter: „mama nu mai este”, alături de un emoji cu o față tristă.

Moartea tragică vine la trei luni după ce vedeta din „Mamma Mia: Here We Go Again”, în vârstă de 76 de ani, și-a anunțat fanii că mama ei a fost internată, suferind de pneumonie. „Mama a fost bolnavă din când în când. Tocmai a ieșit din spital. A avut pneumonie”, a scris ea în septembrie. Ulterior, Cher a adăugat: „Se simte mai bine”.

Georgia Holt, care a fost actriță, model și cântăreață, s-a născut în Arkansas, în 1926. Mama ei a fost Lynda Inez Gulley, care avea doar 13 ani în momentul în care a născut. După ce s-a mutat în Los Angeles, a obținut mai multe roluri de film și televiziune în programe emblematice precum „Watch the Birdie” și „I Love Lucy”. A înregistrat chiar și un album, „Honky Tonk Woman”, în anii ’80, dar nu a fost lansat decât în 2013, scrie Page Six.

mama-lui-cher-georgia-holt-a-muritIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cher a dezvăluit anterior câteva dintre lecțiile pe care le-a învățat despre viață și iubire de la mama ei. „Nu ne-a dat niciodată sfaturi mie și surorii mele pentru că, sincer, știa că nu le vom accepta niciodată„, a declarat Cher pentru People în 2013. „În schimb, am învățat despre viață ascultând-o vorbind despre lucrurile pe care le-a făcut greșit și cele pe care le-a făcut bine.”

Interpreta a adăugat: „Am făcut câteva lucruri, cum ar fi să fug de acasă când aveam 11 ani. M-am urcat într-un tren cu prietenii mei. Am fost foarte aventuroasă – dar niciodată lipsită de respect. Ea nu ar fi suportat așa ceva”.

Sursa foto: Hepta, Twitter

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton