Homepage  / Știri

Cheryl Cole se bucură de timpul liber

Cheryl Cole se bucură de timpul liber

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa nu se mai află în atenţia publicului şi spune că n-a mai fost demult atât de fericită, relatează femalefirst.co.uk.

În luna mai, Cheryl Cole (27 de ani) a fost dată afară din juriul versiunii americane a emisiunii „X Factor” şi înlocuită cu Nicole Scherzinger (32 de ani).

„Nu mai există presiune şi nu m-am mai simţit demult atât de fericită. Am o casă mare, destui bani – nu-mi pasă dacă nu o sa mai fiu fotografiată niciodată.

Mereu au existat oameni care-mi spuneau: Trebuie să scoatem un album acum, trebuie să-l înregistrăm, trebuie să repetam pentru turneu etc.”, îşi aminteşte cântăreaţa.

În ultimele 18 luni, Cheryl Cole s-a despărţit de fostul soţ, Ashley Cole (30 de ani)  şi s-a îmbolnăvit de malarie.

O sursă a spus: „Cheryl s-a săturat de toate lucrurile care trebuie făcute pentru a-şi menţine cariera în showbiz – mai ales în America. A învăţat pe pielea ei cât de crudă şi demoralizatoare poate fi industria divertismentului.

Toată viaţa a încercat să intre în rochii strâmte şi să umble cu un bronz fals, dar acum nu mai este interesată de asta. Tot ce şi-a dorit vreodată a fost să devină cântăreaţă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton