Homepage  / Știri

Cheryl Cole se răzbună pe Simon Cowell

Cheryl Cole se răzbună pe Simon Cowell

de Redactia Tvmania

Cheryl Cole trebuia să facă parte din juriul versiunii americane a emisiunii „X Factor”, însă a fost concediată de Simon Cowell înainte de debutul primului sezon.

Deşi a fost concediată înainte de debutul filmărilor, Cheryl Cole (29 de ani) a primit salariul care i s-ar fi cuvenit pentru primul sezon. Ea susţine că producătorii îi mai datorează 2,3 milioane de dolari, bani pe care încearcă să-i obţină în instanţa de judecată, anunta tmz.com.

Potrivit contractului pe care l-a semnat, cântăreaţa urma să primească alte două milioane de dolari pentru cel de-al doilea sezon. La această sumă se adaugă cheltuielile cu garderoba (100.000 de dolari), cu stilistul (25.000 de dolari) şi cu cazarea (15.000 de dolari/lună pe perioada filmărilor).

Specialiştii din industria media cred că atât Cheryl Cole, cât şi Simon Cowell (53 de ani) ar avea de pierdut de pe urma procesului.

O sursă a spus: „Această ştire a trimis unde de şoc în Hollywood. Ar fi un dezastru pentru Simon, pentru că şi-a asumat responsabilitatea când a concediat-o pe Cheryl. Mai mult ca sigur că va fi demis.

Iar Cheryl ar putea să plătească taxe mari de judecată, dacă procesul se va întoarce împotriva ei. Şi-a asumat un mare risc, pentru că a fost plătită pentru primul sezon, deşi a lucrat doar câteva săptămâni (în fazale premergătoare ale emisiunii – n.r.). S-ar putea spune că a fost recompensată suficient pentru munca ei.”

După ce a fost înlocuită cu cântăreaţa Nicole Scherzinger (34 de ani) în juriul „X Factor”, Cheryl Cole s-a supărat pe Simon Cowell, pe care îl consideră un prieten.

„Simon nici măcar n-a avut curaj să mă sune sau să-mi trimită un mesaj pentru a mă avertiza. Eram furioasă. Credeam că suntem prieteni şi n-am putut să înţeleg de ce n-a fost corect cu mine”, spunea Cheryl Cole.

Cântăreaţa intenţiona să se mute în SUA şi a luat lecţii de dicţie pentru a face parte din juriul „X Factor”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton