Homepage  / Știri / Televiziune

Chip și Dale, cele două veverițe aiurite de la Disney, se vor întoarce cu noi aventuri!

Chip și Dale, cele două veverițe aiurite de la Disney, se vor întoarce cu noi aventuri!

de Redactia Tvmania

Simpaticele veverițe vor fi din nou eroinele unei serii animate destinate platformei Disney+. De noile aventuri ale lui Chip și Dale se vor ocupa studiourile Disney, din Londra, și Xilam, din Paris.

Chip și Dale au fost create de Walt Disney în 1943 și de-atunci au tot fost pe micul ecran. Acum, se vor întoarce pentru un nou serial de 39 de episoade a câte 7 minute, care va putea fi văzut pe Disney+, după cum a anunțat platforma la Festivalul de Animație de la Annecy, aflăm de pe AlloCiné.

Cu numele „Chip’N’Dale”, noul serial animat va fi produs printr-o colaborare între studioul Disney din Londres și Xilam din Paris. Ultimul, care a avut deja succes cu animații ca: „Zanzaniiː Proști din spațiu” (1997), „Oggy and the Cockroaches” (1998) sau „Ratz” (2002), va fi foarte implicat în proiect pentru că Marc du Pontavice și Jean Cayrol, doi veterani ai studioului, se vor ocupa de producție și regie.

„Suntem foarte mândri că Disney a ales echipa noastră talentată pentru a-i readuce la viață pe Chip și Dale, personaje emblematice din panoplia sa. Lansarea acestui serial pe Disney+ este și un moment important pentru strategia noastră de dezvoltare pe piața americană”, a declarat Marc du Pontavice, fondator Xilam, într-un comunicat.

Noul serial va păstra din stilul comediei clasice, fără cuvinte, mizând pe un mix de animație tradițională și tehnici contemporane.

Puteți vedea aici prima fotografie făcută publică la Festivalul de Animație de la Annecy.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton