Homepage  / Vedete străine

Chris Evans a confirmat relația cu iubita lui, Alba Baptista. Modul amuzant în care a făcut anunțul

Chris Evans a confirmat relația cu iubita lui, Alba Baptista. Modul amuzant în care a făcut anunțul
7

de Roxana Mirea,

Chris Evans a confirmat relația cu iubita lui, actrița Alba Baptista. Celebrul actor, care îl interpretează pe Captain America, a făcut fericitul anunț printr-un clip publicat pe pagina lui de Instagram, în care apare alături de iubita lui.

Chris Evans a confirmat relația cu iubita lui, Alba Baptista

Chris Evans a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram un video în care apare și iubita lui, Alba Baptista. Cei doi sunt surprinși în timp ce se joacă și își fac farse unul altuia.  

Pe 6 ianuarie, Chris Evans a confirmat relația cu actrița Alba Baptista pe Instagram, în cel mai adorabil mod. Actorul care îl interpretează pe Captain America a distribuit pe Instagram un montaj video în care el și iubita lui își fac farse reciproc în mod repetat, strecurându-se unul lângă celălalt și strigând „babe” sau „baby”, stârnind țipete și râsete.

Câinele lui Evans, Dodger, apare și el în montaj, care include imagini cu Evans, în vârstă de 41 de ani, și Baptista, în vârstă de 25 de ani, în timp își desfășoară treburile prin casă și într-o cameră de hotel. Actorul „Avengers” a scris despre postare: „O privire înapoi la 2022” și a inclus trei emoji-uri în formă de inimă roșie.

Actorul și iubita lui, care a jucat în serialul Netflix, recent anulat, „Warrior Nun”, au o relație de mai bine de un an. Ei au făcut publică relația lor în noiembrie, când au fost văzuți mergând ținându-se de mână în Central Park din New York.

Reacția lui Chris Evans, după ce a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Plimbarea lor romantică a avut loc la două zile după ce Evans și-a arătat sprijinul pentru actriță, comentând cu emoticoane în formă de aplauze și chipuri care se topesc la o postare pe Instagram pe care aceasta o împărtășise pentru a-și promova filmul „Mrs. Harris Goes to Paris”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton