Homepage  / Prime Video

Chris Evans i se alătură lui Dwayne Johnson în comedia „Red One”

Chris Evans i se alătură lui Dwayne Johnson în comedia „Red One”

de Andreea Hentea,

Cei doi actori vor juca în așteptata comedie de aventuri „Red One”, produsă de Amazon și regizată de Jake Kasdan, care se va petrece într-un univers dominat de spiritul sărbătorilor, scrie deadline.com. 


Chris Evans (extrem de apreciat de public mai ales după rolul Căpitanului America, dar și după filmul „La cuțite”, și al cărui viitor rol din thrillerul Netflix „The Gray Man” este foarte așteptat) urmează să joace alături de Dwayne Johnson în viitorul film produs de studiourile Amazon „Red One”.

Actorul va fi, de asemenea, vocea îndrăgitului erou Pixar Buzz Lightyear, în noua poveste care va urmări originea personajului și care se va lansa în Statele Unite pe 17 iunie 2022.

Chris Evans lucrează, de asemenea, la un proiect încă fără titlu în care va juca rolul celebrului Gene Kelly, în care se va implica și în calitate de producător. El va juca și în viitorul film „Ghosted”, produs de Apple, în care o va avea ca parteneră pe Ana de Armas. 

Filmările pentru „Red One” sunt programate să înceapă anul acesta. Filmul va fi o comedie de aventuri care își va purta protagoniștii pe tot globul. Povestea va fi plasată într-un univers imaginar, în care totul va fi impregnat de atmosfera și decorurile specifice sărbătorilor. Alte detalii ale acesteia rămân însă secrete în această etapă.

O echipă cu succes verificat la public

Jake Kasdan (regizorul francizei de succes „Jumanji”) va semna regia filmului, iar scenarul îi va aparține lui Chris Morgan, care va adapta o poveste semnată de Hiram Garcia. Chris Morgan a lucrat anterior la câteva dintre cele mai recente titluri ale cunoscutei francize „Furios și iute”.

Dwayne Johnson și-a anunțat în iunie 2021 implicarea în acest viitor „Red One”, programat să se lanseze în 2023, în perioada sărbătorilor. Actorul, care se bucură, de asemenea, de mare succes în momentul de față, a colaborat cu Jake Kasdan și cu cei de la compania Seven Bucks la hituri precum filmele din franciza „Jumanji”, care au încasat împreună 1,7 miliarde de dolari la nivel global.

Dwayne Johnson și Chris Evans s-au regăsit pe genericul comediei Disney „Eliberează-l pe Guy” / „Free Guy” (2021), regizată de Shawn Levy, la care Dwayne Johnson a contribuit însă doar cu vocea. „Red One” va fi, deci, primul film în care cei doi vor împărți ecranul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton