Homepage  / Vedete străine

Chris Evans ar avea o nouă iubită. Este vorba de actrița din serialul „Warrior Nun”

Chris Evans ar avea o nouă iubită. Este vorba de actrița din serialul „Warrior Nun”
10

de Roxana Mirea,

Chris Evans (40 de ani) are o nouă iubită sau cel puțin așa spun zvonurile și speculațiile de pe internet. Se zvonește că actorul care l-a interpretat pe Căpitanului America are o relație cu Alba Baptista (24 de ani), vedeta serialului „Warrior Nun”. Vestea nu a fost confirmată oficial de niciunul dintre actori.

Chris Evans ar avea o nouă iubită

Zvonurile refertitoare la o posibilă relație au apărut recent, când Chris Evans a făcut un Insta Story, iar fanii au speculat că el se află în Lisabona, Portugalia, orașul natal al Albei Baptista. De asemenea, fanii au mai observat că Evans a început s-o urmărească pe actriță pe Instagram în toamna lui 2020, la câteva luni după premiera serialului de succes Netflix „Warrior Nun”.

Se crede că cei doi s-ar fi întâlnit în Europa în timp ce ea filma pentru Warrior Nun, iar el, pentru „The Grey Man”, deși niciuna dintre locațiile de producție n-a coincis una cu cealaltă.

Sezonul 2 din „Warrior Nun” a fost filmat în principal la Madrid, Spania, în timp ce filmările pentru „The Grey Ma” au avut loc în Praga, Republica Cehă și Franța, potrivit Daily Mail.

Au existat, de asemenea, zvonuri că Alba Baptista a petrecut Revelionul în Los Angeles, unii speculând că fotografiile pe care le-a împărtășit din călătoria ei ar fi putut fi făcute în curtea lui Chris Evans.

Alba-Baptista-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De ce cred fanii că Alba Baptista și Chris Evans au o relație

Cel mai recent indiciu în ceea ce privește o posibilă relație între cei doi a apărut săptămâna trecută, când Evans a postat un Story, pe Instagram, pentru o clasă de a opta de la Școala Fundației Evreiești. Doar din fundalul acelui story, mulți fani au speculat că el s-a cazat la hotelul Four Seasons din Lisabona și că a mers acolo pentru a o vizita pe Alba.

Presupusa relație a cuplului a fost discutată și în podcastul Deux U, unde s-a speculat că Alba avea o relație cu Lucas Bravo când Chris Evans a început să o urmărească.

Pe atunci, se presupune că se întâlnea cu Lucas Bravo, care a apărut în „Emily in Paris”. Dar acest lucru nu are sens pentru că Lucas a spus întotdeauna că nu se întâlnește cu co-staruri și că el și Alba au jucat în Mrs. Harris Goes to Paris. Deci asta îi încalcă regula”, se spunea în podcast.

Totuși, s-a mai spus pe podcast că Evans „nu are relații cu tinere de 24 de ani. De obicei, el preferă fete mai apropiate de vârsta lui.”

Pe de altă parte, săptămâna trecută s-a aflat că actorul Chris Evans va juca alături de Dwayne Johnson în viitorul film produs de studiourile Amazon „Red One”.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton