Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Evans și Ana de Armas, prima imagine din filmul Apple+„Ghosted”. Când e premiera

Chris Evans și Ana de Armas, prima imagine din filmul Apple+„Ghosted”. Când e premiera

de Andra Stana,

A fost lansat primul poster pentru filmul lui Chris Evans și Ana de Armas, „Ghosted”. Posterul peliculei, un proiect ambițios dezvoltat de Apple+, îi prezintă pe actori în pielea personajelor lor Cole Riggan (Evans) și Sadie (Armas). Filmul romantic de acțiune este regizat de Dexter Fletcher („Sherlock Holmes: A Game of Shadows” și „Rocketman”).

A apărut primul poster al filmului „Ghosted”. Cum arată arată Chris Evans și Ana de Armas

Viitorul film este programat să fie lansat în aprilie. Evans și de Armas apar pe poster ca protagoniști ai viitorului film, scrie collider.com.

Aceasta nu este prima dată când Evans și Armas au lucrat împreună. Cei doi au jucat într-un alt film de acțiune. Au luptat în tabere opuse în filmul „The Gray Man” al fraților Russo și au apărut, de asemenea, în filmul „Knives Out” din 2019. La început, Scarlett Johansson a fost în negocieri pentru a juca alături de Evans, dar a trebuit să iasă din cauza unor conflicte legate de programare, ceea ce a dus la faptul că de Armas i-a luat locul.

Chris Evans si Ana De Armas la filmările filmului „Ghosted.” /foto: Profimedia

Cine mai joacă în „Ghosted”

Apple TV+ a publicat o listă cu membrii distribuției care vor apărea în filmul „Ghosted”. Alături de Evans și Armas se află Adrien Brody în rolul lui Leveque, Mike Moh în rolul lui Wagner, Tim Blake Nelson în rolul lui Borislov, Marwan Kenzari în rolul lui Marco, Anna Deavere Smith în rolul Claudiei Yates, Lizze Broadway în rolul lui Mattie, Mustafa Shakir în rolul lui Monte Jackson, Tiya Sircar în rolul lui Patti, Amy Sedaris și Tate Donovan.

„Ghosted” este produs de Apple Studios, Skydance Media, cu David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger și Julie Daly ca producători, alături de Evans, Wernick și Reese. Filmările pentru „Ghosted” au început pe 14 februarie 2022, în Atlanta și Washington D.C., și s-au încheiat în mai 2022.

Filmul romantic de acțiune este programat să fie lansat pe Apple TV+ în aprilie. Vedeți afișul de mai jos:

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton