Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Evans și Lily James, noul cuplu de la Hollywood

Chris Evans și Lily James, noul cuplu de la Hollywood

de Redactia Tvmania

Lily James pare a fi din nou îndrăgostită la scurt timp după ce s-a despărțit de actorul Matt Smith.

Actrița a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Chris Evans pe străzile din Londra. Cei doi se pare că și-au  petrecut seara împreună și au plecat cu același taxi.  Ba mai mult decât atât, după ce și-ar fi petrecut seara la Mark’s Club, Chris Evans și Lily James ar fi mers la hotelul Corinthia. Ei ar fi intrat pe uși separate în incinta hotelului, pentru a nu fi văzuți împreună.

În luna decembrie, actrița Lily James s-a despărțit de Matt Smith, după o relație de 5 ani. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Pride and Prejudice and ZombiesÎnsă, în luna mai, existau mai multe zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi împăcat, după ce au decis să își petreacă perioada de izolare împreună. 

„Lucrurile nu sunt bune între ei de ceva vreme și acum câteva luni ei au decis să pună punct relației. A fost dificil pentru că au mulți prieteni comuni, așa că sperăm că vor rămâne în relații bune. Dar, deocamdată, relația este încheiată în mod oficial”, a declarat o sursă pentru The Sun, la scurtă vreme după despărțire. Principalul motiv al despărțirii lor ar fi fost programele diferite pe care le au aveau.

Chris Evans a format o relație cu Jenny Slate, de care s-a despărțit în anul 2017. Cei doi au decis atunci să rămână prieteni. O sursă a declarat pentru Us Weekly în ianuarie 2020 faptul că actorul Chris Evans „se întâlnește cu diferite femei și se distrează. Nu are o relație cu cineva și încearcă să își viața amoroasă departe de ochii presei.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton