Homepage  / Vedete străine

Chris Hemsworth, decizie radicală în ceea ce privește cariera lui. Actorul are șanse mari să sufere de Alzheimer

Chris Hemsworth, decizie radicală în ceea ce privește cariera lui. Actorul are șanse mari să sufere de Alzheimer
8

de Roxana Mirea,

Chris Hemsworth a descoperit că are o predispoziție genetică pentru o boală necruțătoare. Actorul din „Thor: Love and Thunder” și-a făcut un set de analize amănunțite și a fost devastat să afle că are șanse mari să sufere de Alzheimer. În acest context, Chris Hemsworth a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera lui de succes.

Ce se întâmplă cu cariera lui Chris Hemsworth

Chris Hemsworth a declarat că încetinește ritmul – dar nu se retrage – după ce a aflat că are un risc foarte mare de a suferi de boala Alzheimer în viitor. Actorul australian are patru proiecte viitoare – inclusiv revenirea la personajul său din „Thor” într-o viitoare continuare a filmului „Avengers” și un film biografic despre Hulk Hogan. Dar după aceste proiecte, spune o sursă, „nu intenționează să accepte multe roluri din cauza faptului că [a aflat despre riscul ridicat de] a suferi de Alzheimer”.

În timp ce Chris Hemsworth a declarat pentru Vanity Fair că „nu este vorba în niciun caz despre o retragere”, sursa Page Six spune că acesta s-ar îndrepta fix în această direcție. Chris Hemsworth, în vârstă de 39 de ani, a descoperit că are o predispoziție genetică pentru boala Alzheimer, în timpul filmărilor pentru „Limitless”.

EXTRACTION 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Celor mai mulți dintre noi, ne place să evităm să vorbim despre moarte”, a explicat starul din „Thor: Love and Thunder”, în vârstă de 39 de ani. „Apoi, ca dintr-o dată să ți se spună că niște indicatori importanți arată, de fapt, că acesta este traseul ce se va întâmpla, realitatea se adâncește. Propria ta mortalitate”.

Hemsworth a declarat că faptul că a aflat că are „de opt până la zece ori mai multe șanse” de a lupta cu Alzheimer, „a declanșat ceva în mine care m-a făcut să vreau să îmi iau o pauză”.

„Am terminat lucrurile pentru care am fost deja contractat”, a spus el, adăugând că plănuiește „să se întoarcă acasă și… să aibă o bună bucată de timp liber și să simplifice. Să fiu cu copiii, să fiu cu soția mea.”

Hemsworth are trei copii – India, în vârstă de 10 ani, și gemenii Tristan și Sasha, în vârstă de 9 ani – cu soția lui, Elsa Pataky.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton