Homepage  / Vedete străine

Chris Hemsworth, imagini adorabile cu fiica lui de la filmările pentru „Thor”. Ce rol joacă India în filmul Marvel

Chris Hemsworth, imagini adorabile cu fiica lui de la filmările pentru „Thor”. Ce rol joacă India în filmul Marvel
6

de Roxana Mirea,

Chris Hemsworth și soția sa, Elsa Pataky, sunt părinții a trei copii. Ei au o fiică, India Rose, în vârstă de 10 ani, și pe băieții gemeni Sasha și Tristan, în vârstă de 8 ani. Într-o serie de fotografii adorabile pe care le-a publicat luni pe Instagram, starul din „Thor: Iubire și tunete”, în vârstă de 38 de ani, s-a referit la fiica sa, India Rose, ca fiind "supereroul său preferat".

Chris Hemsworth, imagini cu fiica lui de la filmările pentru „Thor”

Chris Hemsworth a publicat două imagini adorabile cu fiica lui. În prima imagine, India era foarte mică și tocmai ce îl vizitase pe platoul de filmare a filmului Marvel. Actorul apare îmbrăcat în costumul lui Thor, cu tot cu ciocanul personajului său.

Cea de-a doua fotografie este mai recentă și surprinde un moment tată – fiică de pe platoul de filmare al filmului „Thor: Love and Thunder”. În acea imagine, Chris Hemsworth își ține fiica în brațe în ceea ce pare a fi un moment de răgaz între filmări.

Iată două fotografii cu mine și fiica mea. Prima este de când a fost prima dată pe platoul de filmare, acum 11 ani, iar cealaltă este cea mai recentă, din „Thor: Iubire și tunete”. Ea este supereroul meu preferat”, a scris Chris Hemsworth în dreptul imaginilor cu fiica lui.

Fiica lui Chris Hemsworth apare în „Thor: Iubire și tunete”

Fiica lui Chris Hemsworth, India, o interpretează pe fiica lui Christian Bale în filmul „Thor: Iubire și tunete”, despre care s-a aflat ulterior că este un personaj numit „Love”. Gemenii lui Hemsworth, Tristan și Sasha, apar și ei în film, unul dintre ei jucând rolul tânărului Thor într-o scenă de tip flashback.

Este foarte mișto. Chiar au vrut să joace în film„, a declarat Hemsworth luna trecută.

„Thor: Love and Thunder” (2022)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Hemsworth s-a destăinuit despre creșterea celor trei copii ai săi, în 2017, spunând pentru PEOPLE că nu a vrut ca micuții „să simtă că sunt privilegiați” având în vedere averea tatălui lor.

Vreau ca ei să aprecieze orice orice”, a spus actorul la vremea respectivă. „Am crescut cu foarte puțini bani, dar părinții mei au fost eroii mei absoluți. Erau ființe umane respectuoase și amabile.”

Din punct de vedere financiar, suntem într-o poziție diferită, dar vreau să mă asigur că ei știu că aceste lucruri nu vin ușor. Trebuie să muncești pentru ele și nu poți să le iei de-a gata. Succesul ține mai degrabă de valorile pe care le avem și de caracterul nostru decât de obiectele materiale pe care le-am putea obține„, a declarat Hemsworth.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton