Homepage  / Vedete străine

Chris Hemsworth, la un pas să piardă rolul lui Thor. Cine trebuia să joace în filmele Marvel în locul lui

Chris Hemsworth, la un pas să piardă rolul lui Thor. Cine trebuia să joace în filmele Marvel în locul lui
9

de Roxana Mirea,

Cu siguranță, fanii filmelor Marvel nu își pot imagina pe altcineva în rolul lui Thor, însă Chris Hemsworth a povestit că a aproape nu a obținut rolul. Prima lui audiție a fost un dezastru, iar cel care era cât pe ce să-i fure rolul a fost nimeni altul decât fratele lui mai mic, Liam Hemsworth.

Chris Hemsworth, cât pe ce să piardă rolul lui Thor

Chris Hemsworth a dezvăluit că, deși era cât pe ce să rateze rolul lui Thor, cel puțin acesta ar fi rămas în familie. În timp ce iubitorii de filme Marvel nu-și pot imagina pe altcineva în afară de chipeșul star australian în rolul lui Thor, rolul aproape că i-a revenit fratelui său mai mic, Liam Hemsworth.

Într-un interviu pentru MensXP, actorul în vârstă de 38 de ani a declarat că a recomandat numele fratelui său directorilor de casting după ce a crezut că audiția lui i-a distrus orice șansă de a fi Thor.

„Fratele meu mai mic aproape că a fost distribuit în rolul lui Thor. El [Liam] a fost unul dintre primii oameni care a fost foarte aproape de a obține rolul, așa că, nu știu, aș putea să mă intersectez cu el. Va fi amuzant„, a declarat actorul.

Chris Hemsworth at  THOR Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce nu a obținut Liam Hemsworth rolul lui Thor

Luna trecută, Chris Hemsworth a apărut la „Autocomplete Interview” de la Wired, unde și-a amintit că era cât pe ce ca Liam să primească rolul lui Thor în locul lui.

„Am dat o audiție pentru Thor cu mulți ani în urmă, probabil acum 11-12 ani, și nu am fost sunat. Cred că audiția mea a fost nașpa. Cred că ăsta a fost răspunsul pe care l-am primit. Apoi, fratele meu mai mic a dat o audiție și a fost foarte aproape să obțină rolul. A ajuns printre ultimele cinci persoane și nu a fost acceptat. Ei au spus: „Uite, e grozav, dar e puțin cam tânăr”.

Managerul meu a spus atunci: „Ei bine, are un frate mai mare”, adică eu. M-am întors, am repetat audițiile de câteva ori și am avut o atitudine diferită. Poate că am avut un pic mai multă motivație pentru că fratele meu mai mic a fost acceptat și eu nu. De asemenea, am făcut câteva filme între cele două audiții, așa că aveam ceva mai multă experiență și încredere în ceea ce aveam de gând să fac”, a povestit Chris Hemsworth.

Chris Hemsworth a preluat pentru prima dată mantia eroului din Asgard în filmul „Thor” din 2011, reluând rolul în alte trei filme Marvel.

Fratele său, Liam, a obținut în 2012 un rol important în franciza „Jocurile foamei”, care a avut patru episoade, iar cel de-al cincilea se pare că va apărea anul viitor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton