Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Hemsworth se va transforma în Hulk Hogan. Cum se pregătește pentru noul rol

Chris Hemsworth se va transforma în Hulk Hogan. Cum se pregătește pentru noul rol

de Redactia Tvmania

Chris Hemsworth (36 de ani) are mari ambiții pentru noul său rol – cel al lui Hulk Hogan, o legendă a wrestlingului în anii '80, care a jucat apoi și în numeroase comedii și filme de acțiune, informează dailymail.co.uk. 

Actorul australian, aflat într-o formă fizică remarcabilă în „Thor: Ragnarok”, în filmele care au urmat din seria „Răzbunătorii”, dar și în producția Netflix „Operațiunea de recuperare” (2020), promite că transformarea fizică prin care va trece pentru acest rol le va depăși pe toate cele de până acum.  

Chris Hemsworth a declarat pentru Total Film:

„Proiectul ăsta va fi cu adevărat distractiv, dar pregătirea fizică pentru rol va fi nebunească. Va trebui să pun pe mine mai mulți mușchi decât oricând, chiar mai mulți decât pentru Thor. În plus, va trebui să lucrez la accent și la atitudine”, a continuat el. De asemenea, actorul a declarat că e „încântat să se aventureze pe tărâmul luptelor de wrestling”. 

În timp ce își pregătește bicepșii pentru prim plan, Chris Hemsworth a declarat că filmul biografic despre Hulk Hogan, care va fi regizat de Todd Phillips („Starsky și Hutch”, seria „Marea mahmureală”, „Joker”), mai are ceva de așteptat până să intre în producție, așa că încă nu a primit scenariul. 

Nu toți au fost însă la fel de entuziasmați de distribuirea sa în rolul lui Hogan. La începutul acestui an, lumea wrestlingului s-a declarat revoltată la auzul veștii. Mai mult, comentatorul meciurilor de wrestling – și luptător profesionist în retragere parțială – Bryan Alvarez (43 de ani) a declarat că

„Hemsworth nu e destul de musculos ca să îl joace pe Hogan, dimensiunea masei sale musculare nefiind peste medie. El are aceeași conformație cu Brad Pitt în «Troia» (2004), are corpul lucrat și plete lungi blonde, dar… ați văzut cum arăta Hulk Hogan în anii ’80?”. 

În replică, Chris Hemsworth a povestit ingenuu pentru Popsugar cum se pregătește pentru rolul lui Hulk, dar și pentru cel din următoarea aventură Marvel, „Thor: Love and Thunder” (care se află în pre-producție și a cărei lansare este programată pentru 2022).

„Am adăugat deja 10 kg de masă musculară. Am mâncat, am mâncat și iar am mâncat, apoi am lucrat intens la sală și am dormit pe rupte, fiindcă asta e a treia componentă a ecuației”, a spus el. Cât despre dieta alimentară, actorul spune că s-a îndopat cu piept de pui fiert și shake-uri de proteine, carne macră și carbohidrații care i-au fost recomandați. „În general, chestii slabe”.   

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton