Homepage  / Cinema

Chris Hemsworth și Tessa Thompson sunt noii „Bărbați în negru”

Chris Hemsworth și Tessa Thompson sunt noii „Bărbați în negru”

de Redactia Tvmania

S-a aflat în sfârșit cine-i va înlocui pe Will Smith și Tommy Lee Jones în lupta cu ticăloșii de pe alte planete în viitorul reboot al seriei „Bărbați în negru” / „Men In Black”. Tessa Thompson și Chris Hemsworth sunt gata să-și asume responsabilitatea de a proteja Terra, aflăm de pe nerdist.com.

Nu este pentru prima oară când cei doi actori își dau replica, ei au mai jucat împreună în „Thor: Ragnarok” (2017), al lui Taika Waititi. Nu se știu multe amănunte despre noul „Bărbați în negru”, dar avem noii agenți și se știe că vor înfrunta extratereștrii certați cu legea pe străzile Londrei.

Noul film nu se va centra numai pe cele două personaje principale, cât de curând vor urma și alte nume în distribuție. Și sperăm ca, măcar ca invitați, îi vom aveam și pe cei doi veterani, Will Smith și Tommy Lee Jones.

Regia celui de-al patrulea episod al seriei „Bărbați în negru” i-a fost atribuită lui F. Gary Gray, care a mai făcut „The Italian Job” (2003) sau „The Fate of the Furious” (2017), iar Steven Spielberg va fi producător executiv. La scenariu lucrează deja Matt Holloway și Art Marcum, duo-ul care a mai semnat scripturile pentru „Iron Man” și „Transformers: The Last Knight”.

În România, „Untitled Men In Black Spin-Off” are programată premiera pe 21 iunie 2019.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton