Homepage  / Vedete / Vedete străine

Chris Hemsworth vorbește despre problemele din căsătoria sa cu Elsa Pataky

Chris Hemsworth vorbește despre problemele din căsătoria sa cu Elsa Pataky

de Redactia Tvmania

Chris Hemsworth și Elsa Pataky sunt căsătoriți de aproape o decadă, formând unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood.

 Deși formează un cuplu de atâta timp, există câteva aspecte care afectează relația dintre Chris Hemsworth și Elsa Pataky. Într-un interviu acordat News.com.au, actorul din franciza Avengers a vorbit despre modul în care își enervează, uneori, soția.

 „Ce o enervează la mine? Probabil faptul că fac surf prea mult timp și pentru că, din când în când, ajung târziu acasă. Dar asta se întâmplă de obicei din cauza traficului”, a spus râzând actorul.

Cu toate acestea, el a recunoscut că probabil soția lui ar răspunde altceva dacă ar fi întrebată același lucru. „Ce ar enerva-o pe ea? Sunt perfect, deci nimic. Dar abia aștept să îi adresezi ei această întrebare. Probabil ți-ar da o lungă listă de lucruri”.

 

Despre lucrurile care îl deranjează pe el cu privire la soția lui, actorul a răspuns pe un ton amuzant. „Dacă citește asta – nu este nimic care să mă deranjeze la ea -. Trebuie să mă asigur că mai am un loc în pat atunci când ajung acasă”.

Cu privire la modul în care reușesc să combine viața personală (cuplul are trei copii) cu cea profesională, actorul din Thor a recunoscut că uneori poate fi o provocare. „Pot fi foarte încăpățânat uneori, însă ne descurcăm cumva. Amândoi avem păreri pe care ni le susținem cu ardoare și o mare doză de entuziasm în ceea ce privește lucrurile în care credem”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton