Homepage  / Vedete

Chris Martin n-o lasă pe Gwyneth Paltrow să se recăsătorească

Chris Martin n-o lasă pe Gwyneth Paltrow să se recăsătorească

de Redactia Tvmania

Actriţa americană şi cântăreţul englez au convenit să nu se recăsătorească până când copiii lor, Apple (11 ani) şi Moses (9 ani), vor ajunge la vârsta majoratului, anunţă femalefirst.co.uk.

GWYNETH PALTROW INAUGURE LES VITRINES DE NOEL

Gwyneth Paltrow (43 de ani) este implicată într-o relaţie cu producătorul tv Brad Falchuk, iar Chris Martin (39 de ani) refuză să semneze actele de divorţ, pentru a se asigura că pactul lor rămâne în picioare.

O sursă a spus: „Chris trage de timp cu actele de divorţ, aceasta fiind o mutare calculată din partea sa, pentru ca Gwyneth să nu se recăsătorească. Nu este pregătit să renunţe la ea.

La început, lucrurile erau incerte între ea şi Brad, însă relaţia a devenit serioasă de câteva luni, iar Chris a observat asta.

Când el şi Gwyneth au decis să se despartă, copiii lor erau prioritatea absolută, iar înţelegerea era ca ei să nu se recăsătorească până când aceştia cresc mari şi se mută la casele lor.”

După ce s-a despărţit de fosta soţie, Chris Martin s-a iubit cu actriţele Jennifer Lawrence şi Annabelle Wallis.

„Problema cu Chris este că nu ştie ce vrea. Nu vrea să se împace cu Gwyneth, dar nici s-o lase să-şi refacă viaţa alături de altcineva”, a mai spus sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton