Homepage  / Știri

Chris Meloni i-a enervat pe veteranii din „True Blood”

Chris Meloni i-a enervat pe veteranii din „True Blood”

de Redactia Tvmania

Starurile din „True Blood” Stephen Moyer, Alexander Skarsgard și Sam Trammell nu-l înghit deloc pe noul lor coleg, Chris Meloni (foto). Se zvonește că vedeta care a plecat din „Lege și ordine: Brigada Specială” şi a ajuns în serialul cu vampiri nu s-a integrat deloc în colectiv, ba mai mult, nici nu a încercat vreodată să se împrietenească cu cineva de pe platourile de filmare.

„Este ca și cum cei trei sunt într-un colț, iar Chris Meloni este în celălalt. Chris nu s-a integrat încă din prima zi, și nici nu a făcut vreun pas în această privință”, a spus o sursă citată de National Enquirer.

Când au început să filmeze împreună, cei trei actori l-au invitat pe Chris să iasă în oraș „ca băieții”. Răspunsul a fost însă promt: „Eu am venit aici să muncesc, nu să îmi fac prieteni”.

În plus, lui Moyer, Skarsgard și Trammell nu le convine că Meloni e privilegiat pe platourile de filmare. Creatorul serialului, Alan Ball, îi permite acestuia orice în timpul filmărilor, chiar și reluarea unor scene doar pentru că Meloni nu este mulțumit de felul cum a jucat.

Se pare că rolul principal de vampir din „True Blood” îi va oferi o bună mediatizare lui Chris Meloni, care filmează în prezent pentru „Man of Steel” (2013), o peliculă cu Superman.

Christopher Meloni a părăsit distribuția din „Lege şi ordine: Brigada specială” în primăvara acestui an, după 12 sezoane în care l-a interpretat pe detectivul Elliot Stabler (serialul a început în 1999).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton