Homepage  / Știri / Vedete străine

Chris Noth, înlăturat din finalul serialului „And Just Like That”. Actorul este acuzat de agresiune sexuală

Chris Noth, înlăturat din finalul serialului „And Just Like That”. Actorul este acuzat de agresiune sexuală

de Cătălina Matei,

Chris Noth, interpretul lui Mr. Big din „Și uite așa... / And Just Like That”, continuarea producției „Sex and the City”, a fost înlăturat din episodul final al serialului, după acuzaţii de agresiune sexuală formulate la adresa lui, scrie Variety.

Ultimul episod al serialului va avea premiera pe 3 februarie, iar personajul lui Chris Noth, John Preston alias Mr. Big, a murit la finalul primului episod, din cauza unui atac de cord. El trebuia să reapară în ultimul episod, într-o secvenţă imaginată de Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), când se afla pe Pont des Arts din Paris pentru a-i împrăştia cenuşa.

https://www.youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY&ab_channel=HBOMax

Deși cei de la HBO nu au comentat nimic oficial, potrivit Variety, echipa creativă a serialului „Și uite așa… / And Just Like That” a decis că filmările cu Chris Noth pentru final nu sunt suficient de importante din punct de vedere narativ pentru a rămâne în montaj.

Însă motivele excluderii sale din ultimul episod ar fi legate de scandalul în care Chris Noth este implicat. În ultimele săptămâni, mai multe femei l-au acuzat pe actor de agresiune sexuală. Chris Noth a negat acuzaţiile făcute de primele două femei, numindu-le „categoric false”. Acesta a spus că întâlnirile cu cele două şi relaţiile dintre ei au fost consimţite.

În urma învinuirilor aduse, CBS l-a concediat din serialul „The Equalizer”, iar A3 Artists Agency a anunţat că nu îl va mai reprezenta pe actor.

Chris Noth, în prag de divorț

Tot din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală și mariajul actorului Chris Noth se află în prag de destrămare. Acesta este căsătorit cu Tara Wilson din 2012, însă se pare că mariajul lor „atârnă de un fir de ață”. Actrița și-a îndepărtat verigheta.

Apropiați ai cuplului au declarat pentru presa mondenă că prioritatea numărul unu pentru Tara Wilson este aceea de a-și proteja copiii, pe Orion, în vârstă de 13 ani, și pe Keats, de 18 luni.

De asemenea, în urma scandalului în care actorul este implicat, și Peloton a renunțat la reclama realizată ca răspuns a ultimelor scene în rolul lui Mr. Big.

În plus, colegele lui din „SATC”, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, au lansat o declarație cu privire la acuzațiile aduse actorului.

„Suntem profund întristate să auzim despre acuzațiile împotriva lui Chris Noth”, au scris actrițele într-o declarație comună distribuită rețelelor sociale. „Susținem femeile care s-au prezentat și au împărtășit experiențele lor dureroase. Știm că trebuie să fie un lucru foarte dificil de făcut și le lăudăm pentru asta.”

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton