Homepage  / Vedete străine

Chris Noth și Tara Wilson ar fi în prag de divorț. Actorul, acuzat de agresiune sexuală de mai multe femei

Chris Noth și Tara Wilson ar fi în prag de divorț. Actorul, acuzat de agresiune sexuală de mai multe femei
9

de Roxana Mirea,

Chris Noth este căsătorit cu Tara Wilson din 2012, însă se pare că mariajul lor „atârnă de un fir de ață”. Actrița și-a îndepărtat verigheta. Pe de altă parte, actorul din Sex and the City a fost acuzat de trei femei de agresiune sexuală. Sursele spun că prioritatea numărul unu pentru Tara Wilson este aceea de a-și proteja copiii, pe Orion, în vârstă de 13 ani, și Keats, de18 luni.

Chris Noth și Tara Wilson ar fi în prag de divorț

Căsătoria lui Chris Noth cu Tara Wilson „atârnă de un fir de ață”. Actrița a renunțat la verighetă și inelul de logodnă. În prezent, starul din „Sex and the City” se află în New York City, în timp ce soția sa se află în Los Angeles.

Tara este supărată și lucrurile atârnă de un fir de ață”, a spus o sursă pentru Page Six. „Ea vrea doar să protejeze copiii [Orion și Keats]. Aceasta este prioritatea ei numărul unu.”

În fotografiile obținute marți, 21 decembrie, de Daily Mail, Tara Wilson, 42 de ani, a fost văzută fără verighetă și fără inelul de logodnă, pe care le purtase doar cu două săptămâni în urmă, la premiera serialului „Și uite așa…” /„And Just Like That” de la HBO, continuarea „Totul despre sex”.

La momentul respectiv, Chris Noth și Tara Wilson „păreau atât de fericiți”, a spus un martor ocular pentru publicația citată anterior.

Celebrities Attend The 68th Golden Globe AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Chris Noth, implicat într-un scandal sexual

Tara Wilson a stat la casa lor de pe Coasta de Vest și a avut grijă de copii, în timp ce Chris Noth încearcă să se lupte cu fluxul de acuzații. Actorul a pierdut deja o afacere de 12 milioane de dolari pentru vinderea brandul său de tequila, Ambhar, companiei de băuturi Entertainment Arts Research. Într-o declarație, directorul executiv Bernard Rubin a spus: „Ne-am gândit că ar fi în interesul nostru să ne retragem din tranzacție”. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al lui Chris Noth a spus că nu a fost niciodată un acord semnat.

De asemenea, în urma scandalului în care actorul este implicat, și Peloton a renunțat la reclama realizată ca răspuns a ultimelor scene în rolul lui Mr. Big. În plus, colegele lui din „SATC”, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, au lansat o declarație cu privire la acuzațiile aduse actorului.

Suntem profund întristate să auzim despre acuzațiile împotriva lui Chris Noth”, au scris actrițele într-o declarație comună distribuită rețelelor sociale. „Susținem femeile care s-au prezentat și au împărtășit experiențele lor dureroase. Știm că trebuie să fie un lucru foarte dificil de făcut și le lăudăm pentru asta.

Chris Noth neagă acuzațiile de agresiune sexuală

Chris Noth a negat vehement că le-a agresat pe respectivele femei și a declarat pentru Page Six că: „Acuzațiile împotriva mea făcute de persoane pe care le-am întâlnit cu ani, chiar decenii, în urmă sunt categoric false.”

Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile – nu înseamnă întotdeauna nu – aceasta este o linie pe care nu am trecut-o”, a continuat declarația. „Este dificil să nu punem la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu că nu le-am agresat pe aceste femei.”

Printre femeile care au făcut declarații împotriva actorului se numără și actrița Zoe Lister-Jones, care a fost jucat într-un episod din „Law & Order: Criminal Intent”, alături de Chris Noth. Aceasta a spus că el a venit beat la muncă și că i-a încălcat spațiul personal.  

Totul a început după ce două femei l-au acuzat pe Chris Noth de agresiune sexuală, împărtășindu-și povestea pentru The Hollywood Reporter. Potrivit unei femei, care a vorbit sub pseudonimul Zoe, actorul ar fi violat-o într-un apartament din Los Angeles în 2004.

O altă femeie, folosind pseudonimul Lily, a susținut că Noth a invitat-o ​​în apartamentul său din New York în 2015, după ce au luat cina și au băut. Lily, care avea 25 de ani la acea vreme, a spus că l-a cunoscut pe Chris Noth în timp ce lucra ca chelneriță la un club de noapte.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton